Bulvár

Megverte kocsmai vitapartnerét egy kövegyi férfi

Megverte kocsmai vitapartnerét egy kövegyi férfi

2016. április 7., csütörtök
Megverte kocsmai vitapartnerét egy kövegyi férfi

Egy kövegyi vendéglátóhely udvarán előzetes szóváltást követően egy helybéli férfi bántalmazta szomszédját. I. Róbert ellen a Makói Rendőrkapitányság garázdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

A konfliktus egy korábbi nézeteltérés miatt alakult ki április 6-án, 13 óra 30 perc körül a kocsma udvarán. A 39 éves férfi több alkalommal meglökte, majd megütötte haragosát, aki ennek következtében a földre esett. A sértett az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyű sérülést szenvedett. A bántalmazó erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást, riadalmat keltsen. A kövegyi férfit a kiérkező rendőrök elfogták. A gyanúsított kihallgatása során elismerte a terhére rótt bűncselekmény elkövetését. Ellene a Makói Rendőrkapitányságon garázdaság és könnyű testi sértés vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.