Bulvár

Más fészerében termesztett kannabiszt egy hódmezővásárhelyi férfi

Más fészerében termesztett kannabiszt egy hódmezővásárhelyi férfi

2016. április 15., péntek
Más fészerében termesztett kannabiszt egy hódmezővásárhelyi férfi

Jogtalanul vett birtokba egy nem használt hódmezővásárhelyi zártkerti szerszámos bódét egy 30 éves helybeli férfi, aki ott kenderpalántákat tartott. Ellene kábítószer birtoklása bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A kert tulajdonosa január 8-án tett bejelentést a rendőrségen, hogy ismeretlen tettes a bekerítetlen telkén levő fészert feltörte, majd egy másik lakattal lezárta. Azt levéve a tulajdonos ott kendernövényekre bukkant. A bejelentést követően a rendőrség a helyszínen 120 tő kannabiszt, továbbá kábítószergyanús száraznövényt és növényi magot foglalt le. A nyomozás megállapította, hogy a bűncselekmény elkövetésével a hódmezővásárhelyi

Gy. Bence

gyanúsítható megalapozottan. A rendelkezésre álló adatok szerint a 30 éves férfi 2015. októbere és 2016. január 8. között, pontosabban meg nem határozható időpontban, jogtalanul használatba vette a szerszámos bódét, majd ott jelentős mennyiségben összesen 120 tő kannabiszt termesztett. A férfi kihallgatásán elismerte a terhére rótt bűncselekmény elkövetését. Ellene jelentős mennyiségre elkövetett kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával indult eljárás a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.