Bulvár

Közlekedésbiztonsági vetélkedőre invitálják a szegedi családokat a rendőrök

Közlekedésbiztonsági vetélkedőre invitálják a szegedi családokat a rendőrök

2016. április 14., csütörtök
Közlekedésbiztonsági vetélkedőre invitálják a szegedi családokat a rendőrök

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága a „Közlekedik a család” országos közlekedésbiztonsági vetélkedő keretében területi versenyt szervez április 23-án Szegeden.

A „Közlekedik a család” vetélkedősorozat elsődleges célja, hogy az állampolgárok figyelmét minél szélesebb körben ráirányítsa a biztonságos, balesetmentes közlekedésre. A versenyre olyan Csongrád megyei családok jelentkezését várják, ahol az egyik szülő rendelkezik érvényes „B” kategóriás vezetői engedéllyel, valamint hat és tizenhét év közötti gyermeket/gyermekeket nevelnek. A közlekedésbiztonsági feladatokból álló verseny végén egy család juthat az országos döntőbe, amelyet június 18-19-én Budapesten rendeznek. A nyereményjáték fődíja egy Skoda Rapid Spaceback típusú személygépkocsi. Ezen kívül minden, az országos döntőbe jutott család több értékes ajándékban részesül, továbbá a 2-20 helyezettek egy-egy hosszú hétvégére szóló magyarországi üdülést nyernek. A Csongrád megyei területi vetélkedőt április 23-án 9 órától bonyolítják le a Szeged, Rókusi körút 42-64. szám alatti bevásárlóközpont parkolójában. A megyei döntőn való részvételhez a jelentkezők a

nevezési lapot

április 18-án 12 óráig a Csongrád Megyei Balesetmegelőzési Bizottság címére (6721 Szeged, Kossuth L. sgt. 22-24.) vagy a kozlocsongradmrfk@csongrad.police.hu e-mail címre juttathatják el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.