/

Kisteleken, Makón és Csongrádon is nyílt napot tart a rendőrség

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Rendőrség Napja alkalmából több településen is nyílt napot tartanak a rendőrkapitányságok április 22-én, pénteken.

A Kisteleki Rendőrkapitányság 9 és 13 óra között várja az érdeklődőket a rendőrkapitányság Petőfi u. 2. sz. alatt található épületében, ahol lehetőség nyílik a kapitányság életébe történő betekintésre, fegyverzeti- és technikai eszköz, illetve drogprevenciós bemutató megtekintésére. A településen ezzel nem zárul le a bemutatók sora, ugyanis az Egészségfejlesztési Iroda szervezésében április 23-án, szombaton az „Egészségexpo” elnevezésű rendezvény keretében a Vásártér területén 9 órától 12 óráig a Rendőrség, a Katasztrófavédelem és a Mentők részvételével ügyességi vetélkedőket és technikai eszköz bemutatót tekinthet meg a közönség, valamint 11 órától rendőrségi bemutatót is tartanak.

A Csongrádi Rendőrkapitányság szintén 9 órától kezdődően a Pacsirta u. 1­5. szám alatti rendőrkapitányságon a Csongrádi Hivatásos Tűzoltó­parancsnokság együttműködésével tartja meg nyílt napját. A megnyitót követően lesz kutyás bemutató, intézkedéstaktikai bemutató, interaktív helyszíni szemle, gépjármű technikai bemutató, bűnügyi technikai bemutató, kerékpáros ügyességi verseny, KRESZ vetélkedő, rendőri ruházat, eszközök, felszerelések bemutatása, rajzverseny, épület és elhelyezési körlet bemutatása és tűzoltó gépjármű bemutatása is.

A Makói Rendőrkapitányság a Kiszombori Határrendészeti Kirendeltséggel, a Nagylaki Határrendészeti Kirendeltséggel és a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Szegedi Katasztrófavédelmi Kirendeltség Makói Hivatásos Tűzoltóparancsnokságával közösen szervez nyílt napot a rendőrkapitányságon, illetve a tűzoltóságon 9 órától.

Előző sztori

Szerdai programajánló: Szimpla szerda, Az ezredik éjszaka

Következő sztori

Több mint 128 ezer önkéntes jelentkezett idén a TeSzedd! akcióra