Ismét BL-győztes a Szeged férfi tekecsapata

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

teke_bowling

Megnyerte a férfi teke Bajnokok Ligáját a Szeged csapata.

A nem olimpiai sportágak kommunikációs csapatának hétfői közlése szerint a Tisza-partiak a németországi Final Four vasárnapi döntőjében a vendéglátó Bamberget győzték le 7-1-re, így elhódították a trófeát. “Nagyon erősen kezdett a Bamberg, az volt a szerencse, hogy az első ötven, hatvan gurításban tartottuk velük a lépést. Utána a rutinnak és a jobb erőállapotnak köszönhetően 3-0 volt ide. A folytatásban +csak+ meg kellett tartani az előnyt, ami viszonylag könnyen sikerült” – összegzett Karsai Ferenc, a Szegedi TE elnöke.

A szegediek egy nappal korábban egy másik német együttest, a címvédő Zerbst gárdáját verték 6-2-re – ezzel egyúttal visszavágtak a tavalyi fináléban elszenvedett vereségért. A Szegedi TE története során negyedszer lett Bajnokok Ligája-győztes, korábban 2006-ban, 2013-ban és 2014-ben nyert. Az 1995-ben a Szegedi Postás jogutódjaként alakult klub immár a világ legeredményesebb csapata a sportágban: a hazai egyéni és csapatelsőségek mellett nyert már négy BL-t, három világkupát és két Európa Kupát.

A szegediek a németországi Final Four vasárnapi döntőjében a vendéglátó Bamberget győzték le 7-1-re, így elhódították a trófeát.KLIKK: http://szegedma.hu/?p=624279

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. április 4.

Előző sztori

Karate: a szegedi Polák Leila a diákolimpián is tarolt

Default thumbnail
Következő sztori

Kézilabda: balszerencsés KSZSE-vereség Nyíradonyban

Legutóbbi hasonló cikkek