Sport

Futás a villamos után - jótékonysági akciót rendeznek szerda este Szegeden

Futás a villamos után - jótékonysági akciót rendeznek szerda este Szegeden

2016. április 27., szerda
Futás a villamos után - jótékonysági akciót rendeznek szerda este Szegeden
villamosfutas01

Immár ötödik alkalommal rendezik meg Szegeden az Éjszakai Villamosfutást. A versenyen az 1-es villamos útvonalát járhatják be a résztvevők az utolsó járat elindulását követően.

A verseny célja, hogy minél több sportolni és jótékonykodni vágyó embert gyűjtsön össze, akik szeretik a kihívásokat. A rendezvény 22.30-kor veszi kezdetét a nagyállomás előtt az Indóház téren, ahol a jelentkezők regisztrálhatnak, majd valamivel éjfél után (miután az utolsó villamos is kifutott az állomásról) indul a futás, amely végig a síneken halad egészen a Szeged Pláza parkolójáig. Ha valaki nem érez magában elég erőt a táv lefutásához, számukra a táv kerékpárral is megtehető! A részvételi díj 1000 forint, amellyel a Szegedi Gyermekszívek Gyógyulásáért Alapítványt kívánják támogatni a szervezők. A különleges feltételek és a nemes cél biztosíték arra, hogy több száz egyetemista és sportolni vágyó ember közösen együtt vegyen részt a rendezvényen. A rendezvény végeztével villamosjárat indul vissza az Indóház térre, ami minden megállóban megáll.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.