Közélet

Csaknem 200 ezerre is nőhet a "TeSzedd!" önkéntesek száma

Csaknem 200 ezerre is nőhet a "TeSzedd!" önkéntesek száma

2016. április 30., szombat
Csaknem 200 ezerre is nőhet a "TeSzedd!" önkéntesek száma

A "Te szedd!" elnevezésű akcióra előzetesen 126,8 ezren regisztráltak, azonban általában mindenki hoz magával valakit, ezért mintegy 192 ezer emberre számítanak a program végére - mondta Móni István, a szemétszedési akció programvezetője szombaton az M1 aktuális csatornán.

A vezető megjegyezte, hogy az ország 2240 helyszínéből, 1160-nál már befejezték a szemétszedést az önkéntesek, vasárnap még 80 helyszínen lehet csatlakozni. Szólt arról is, hogy a négynapos akcióban a lakossági csoportok, intézmények széles köre képviseltette magát, megjelentek többek között a szállodaláncok, iskolák, óvodák, büntetés végrehajtási intézetek dolgozói. Elmondta továbbá, hogy a legkülönfélébb hulladékok találhatók az erdőkbe, nádasokba kidobálva, találtak már például teljes hálószobai berendezést és fürdőszobai felszereléseket is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.