Közélet

Az ifjú jobbikosok szerint csak figyelemelterelés a Szivárvány-hét + FOTÓK

Az ifjú jobbikosok szerint csak figyelemelterelés a Szivárvány-hét + FOTÓK

2016. április 5., kedd
Az ifjú jobbikosok szerint csak figyelemelterelés a Szivárvány-hét + FOTÓK
szegedi_jobbik_ifjusagi_tagozata03_gs

Úgy gondolják, magánügy a nemi identitás, s csupán gumicsontként dobták be a rendezvényt, hogy ne a városi cégek - mint a Cserepes sori piac - gazdálkodásával foglalkozzanak az emberek.

„Mint ismeretes, városunkban is megjelent a szivárványos propaganda, amit az MSZP által kézivezérelt cégek támogatnak” – mondta

Balkó-Mácsai Szabolcs

, a Jobbik Szegedi Ifjúsági Tagozatának vezetője. Hétfőn számoltunk be arról, hogy

először rendez a városban Szivárvány-hetet

a Szegedi LMBT Közösségért Egyesület, amely programsorozat megnyitóját

Jávorszky Iván

, a Szegedi Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. ügyvezetője részvételével a Belvárosi Mozi előtt tartották , ahol kiragasztottak az ajtóra egy, a szivárvány színeit tartalmazó, matricát „Biztonságos tér” felirattal. „Ezt csak a Botka-féle városvezetés teszi közüggyé, valójában magánügy, ami a négy fal között senki nem érdekel” – vélekedett az ifjú politikus. „Teljesen világos számunkra, hogy ez csupán egy szivárványszínű gumicsont, ami nyilvánvalóan azért lett kitalálva, hogy elterelje a figyelmet a városi cégek – mint például a

Cserepes sori piac

- felelőtlen gazdálkodásáról” – mondta, majd több plakátot kiragasztott társával az MSZP városi irodájának ajtajára és ablakaira. A tevékenységet nyolc-kilenc fiatal szimpatizáns kísérte figyelemmel, de arcukat – egy korban is kakukktojás idősebb hölgy kivételével - nem kívánták vállalni.

Úgy gondolják, csupán gumicsontként dobták be a rendezvényt, hogy ne a városi cégek - mint a Cserepes sori piac - gazdálkodásával foglalkozzon a város.KLIKK: http://szegedma.hu/?p=624657 Közzétette: Szegedma Hírportál2016. április 5.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.