Sport

Asztalitenisz: Szelei Ákos nyerte a Szeged Grand Prix-t + FOTÓK

Asztalitenisz: Szelei Ákos nyerte a Szeged Grand Prix-t + FOTÓK

2016. április 14., csütörtök
Asztalitenisz: Szelei Ákos nyerte a Szeged Grand Prix-t + FOTÓK
P1070387

A harmadik alkalommal, a Móravárosi Asztalitenisz Club által megrendezett Szeged Grand Prix egyéni döntőjében az ATSK-s Szelei Ákos ért fel a csúcsra.

Harmadízben rendezte meg Móraváros asztalitenisz klubja egyik legszínvonalasabb, egyéni és páros számokban meghirdetett versenyét Szeged Grand Prix néven. Már a szabadkaiak is úgy megszerették a klub versenyeit, hogy a koránkelést és az utazást is vállalva rendszeresen részt vesznek legtöbb rendezvényen. Jó volt látni, hogy egyre több középiskolás és egyetemista fiatal szakít időt e népszerű játékra.

Szelei Ákos

már oly sok trófeát elhódított, így nem csoda, amint megjelenik sokan kedv szegetten latolgatják esélyeiket. De még is élményszámba megy ellene játszani, mert úgy látványával, mint döntőbe illő színvonalas mérkőzésekkel, sziporkázó labdamenetekkel örvendeztetheti meg magát bárki önmaga és a „publikum” tetszésére. Ilyenek volt Győrki László főtáblás és Bácsi Bernát elleni döntő mérkőzése is. Laci az adogató gépnél is pontosabban droppolt, Berci oktatófilmbe illően dobálgatott és pörgetett, de Ákost csak megszorítani, ám ma legyőzni nem lehetett. Szelei Ákos ismét szenzációsan játszott és elnyerte az impozáns méretű kupát. A szervezők köszönetüket fejezik ki a neves verseny szervezőinek, Csiszár Sándor szakosztály- és Kovács János technikai vezetőnek, valamint a sportrendezvény helyszínét biztosító Móra iskolának.

Eredmények

"A" döntő, egyéni:

1. Szelei Ákos (ATSK) 2. Bácsi Bernát (Hódmezővásárhely) 2. Kerekes Róbert (VOLVOX) 4. Szalma Ernő (VOLVOX)

"B" döntő, egyéni:

1. Lantos Zoltán (Kiszombor) 2. Dragan Todorovic (Szabadka) 3. Szanka Csaba (MOAC) 4. Csiszár Sándor (MOAC)

"A" döntő, páros:

1. Szanka Csaba-Bácsi Bernát (MOAC-Hódmezővásárhely) 2. Szelei Ákos - Wang Xiao Zong (ATSK) 3. Klem István-Dragan Todorovic (Szabadka) 4. Gádzser László-Gyenes Csaba (MOAC-Szentes)

"B" döntő, páros:

1. Csányi Zoltán-Tóth Zoltán (MOAC-Szentes) 2. Lantos Zoltán-Süveg Péter (Kiszombor) 3. Horváth Klára-Velez Roland (MOAC) 4. Csiszár Sándor-Dömötör Gyula (MOAC)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.