Sport

Labdarúgás: kétszer is egyenlített az FK a Mórahalom ellen + FOTÓK

Labdarúgás: kétszer is egyenlített az FK a Mórahalom ellen + FOTÓK

2016. március 5., szombat
Labdarúgás: kétszer is egyenlített az FK a Mórahalom ellen + FOTÓK
fk_morahalom56_gs

Döntetlenre végződött az FK 1899 Szeged és Mórahalom találkozója a Csongrád megyei I. osztály 19. fordulójában.

A hazaiak a 13., a vendégek a 2. helyről várták az összecsapást, ugyanakkor a diszkoszvetősök

tavaly augusztusban

már egyszer megtréfálták idegenben a homokhátiakat, így ezúttal sem volt feltétlenül érdemes a papírformát emlegetni a kezdősípszót megelőzően. Ugyanakkor a bajnoki címre is esélyesként számon tartott mórahalmiak már a második percben megszerezték a vezetést, amint

Zsoldos Ákos

csúsztatott a léc alá egy szögletet. (0-1) A mérkőzés folyamán Magyar Györgyék akarata érvényesült inkább a pályán, viszont a hazaiak egy percig sem adták fel a küzdelmet. Ennek a 33. minutumban lett meg a gyümölcse, amikor a télen visszatért

Mihalkó Dávid

szintén egy sarokrúgást követően mattolta

Halász Krisztiánt

. (1-1) A 62. percben

Dalibor Crkvenjakov

alapvonali beadását a hosszúra érkező

Varga Krisztián

védhetetlenül okszizta vissza a rövidbe, megszerezve ezzel első gólját az idei bajnoki szezonban. (1-2) A győzelem mégsem jött össze a Mórahalomnak, mivel a játékrész derekén

Heredea Máté

is feliratkozott az FK házi góllövőlistájára egy szépen végigvitt kontrát befejezve. (2-2) A szurkolók csapata a következő körben Csongrádra látogat, míg a két elvesztett ponttal a vasárnap Újszentivánra utazó Algyőt helyzetbe hozó homokháti együttes szabadnapos lesz.

Labdarúgó Csongrád megyei I. osztály, 19. forduló:

FK 1899 Szeged - Mórahalom VSE 2-2 (1-1)

Szeged, Felső Tisza parti stadion. Vezette: Bosnyák Sándor (Nagy Attila László, Márkus András).

FK 1899 Szeged:

Győri - Heredea, Turján, Dóra T., Barta (Szőcs - a szünetben), Szalai (Prontvai 64'), Imre (Lajkó 70'), Gyurkovics (Csuka 82'), Tóth, Dóra J., Mihalkó.

Vezetőedző:

Hüvös Gábor.

Mórahalom:

Halász - Bokányi R., Szücs, Zsoldos, Pócs T., Zámbori (Barát 55'), Mészáros (Vojnic-Zelic - a szünetben), Szalma, Magyar, Varga, Crkvenjakov.

Játékos-edző:

Magyar György.

Gólszerők:

Mihalkó (33'), Heredea (74'), ill. Zsoldos (2'), Varga (62').

Sárga lap:

Heredea (48'), Mihalkó (89'). Hüvös Gábor:

"Szinte végig, a mérkőzés jelentős részében látszódott a Mórahalom fölénye, a tudásbeli különbség. Mi viszont törekedtünk a lelkes, egységes csapatmunkára. Határozott, kemény védekezésre, illetve abból vezetve kontratámadásokra apelláltunk. Kevés helyzetből, de végülis sikerült egy pontot itthon tartanunk."

Magyar György:

"Kézben tartottuk a mérkőzést, kétszer is vezettünk, de pár ember falfehér volt a meccs közben, páran pedig úgy gondolták, elég a mezt kiküldeni a pályára a győzelemhez. Az FK tömörült, nagyot küzdött, és abszolút megérdemelten szerzett pontot. Sajnos a helyzetkihasználásunk nagyon gyenge volt, a produkciónk pedig nulla."

Mihalkó Dávid góllal, Hüvös Gábor pontszerzéssel tért vissza - döntetlenre végződött az FK 1899 Szeged és a Mórahalom derbije. Részletek fotókkal ITT: http://szegedma.hu/?p=615148

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. március 5.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.