Bulvár

Kábítószert találtak a betörőknél a vásárhelyi rendőrök

Kábítószert találtak a betörőknél a vásárhelyi rendőrök

2016. március 5., szombat
Kábítószert találtak a betörőknél a vásárhelyi rendőrök

Az egyik hódmezővásárhelyi ingatlan raktárépületéből többek között mosdókagylót, csaptelepet és gázradiátort tulajdonított el két helybéli férfi. Egyiküknél a házkutatás során kábítószergyanús növényi származékot is találtak a nyomozók.

Az egyik hódmezővásárhelyi telephelyhez tartozó raktárépületből több mosdókagylót, csaptelepet, központi vízelosztót, vízvezetékcsövet, gázradiátort és villamoskábelt tulajdonítottak el ismeretlenek március 2-án 16 óra körüli időben. A bűncselekménnyel közel 600 ezer forint kárt okoztak. Az adatgyűjtés során a helyi körzeti megbízottnak tudomására jutott, hogy a feltételezett elkövetők egy ezüstszínű gépkocsival hagyták el a bűncselekmény helyszínét. A rendőr Hódmezővásárhely belterületén, az egyik ingatlan előtt felismerte a járművet, amelynek utánfutóján rajta volt az eltulajdonított vagyontárgyak jelentős része. A lakóházban tartózkodó két férfit előállították. A megtartott házkutatás során az eltulajdonított vagyontárgyakat a nyomozók megtalálták. Emellett az egyik férfinél kendernövényt, valamint kábítószergyanús növényi törmeléket is találtak, amint a vagyontárgyakkal együtt szintén lefoglaltak. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon a gyanúsítottak kihallgatásuk során elismerték a terhükre rótt lopás bűntettének elkövetését. Emellett egyikük ellen kábítószer birtoklása bűntettének megalapozott gyanúja miatt is eljárás indult.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.