Bulvár

Elsodort a vonat egy férfit Hódmezővásárhelyen

Elsodort a vonat egy férfit Hódmezővásárhelyen

2016. március 28., hétfő
Elsodort a vonat egy férfit Hódmezővásárhelyen
kekfeny_rendorseg_szirena

Hétfőn 19 óra körül Hódmezővásárhelyen, a Népkert vasútállomáson egy Szeged felé tartó vonat elsodort egy peronon lévő fiatal férfit - közölte Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A mentőszolgálat munkatársai súlyos, életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. A baleset körülményeit a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság vizsgálja. Súlyosan megsérült egy férfi, akit elgázolt a vonat Hódmezővásárhely-Népkert megállóhelyen hétfő este, a Szeged-Békéscsaba vonalon 20-30 perccel hosszabb menetidőre kell számítani - közölte a Mávinform az MTI-vel. A tájékoztatás szerint a helyszínelés idejére Hódmezővásárhely és Kopáncs között a vágányt lezárták, Hódmezővásárhely és Algyő között vonatpótló autóbuszok közlekednek. Az átszállások miatt a Szeged-Békéscsaba vonalon megnő a menetidő.

A férfit életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.KLIKK: http://szegedma.hu/?p=622347

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. március 28.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.