Bulvár

Csak úgy repültek az alkatrészek - mentőautók ütköztek a Kálvária sugárúton + FOTÓK

Csak úgy repültek az alkatrészek - mentőautók ütköztek a Kálvária sugárúton + FOTÓK

2016. március 1., kedd
Csak úgy repültek az alkatrészek - mentőautók ütköztek a Kálvária sugárúton + FOTÓK
baleset_kalvaria_krt08_gs

Két mentőautó ütközött össze Szegeden, a Londoni körút és a Kálvária sugárút kereszteződésében kedd délben, a balesetben négyen sérültek meg - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Huber Krisztián

közölte, az első adatok szerint az egyik jármű használta a megkülönböztető jelzéseit. A balesetben a mentőszolgálat négy munkatársa megsérült, őket kórházba vitték - tudatta a szóvivő. A baleset következtében mindkét mentőautó összeroncsolódott, az egyik jármű az oldalára borult. Az ütközés erejét mutatja, hogy az alkatrészek több tíz méteres körben szétszóródtak - tapasztalta a helyszínen az MTI tudósítója.

Korábban írtuk:

Két mentőautó ütközött egymással kedd délelőtt a nagykörút és a Kálvária sugárút kereszteződésében. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az ügyben két könnyű sérült van. A baleset körülményeit még vizsgálják. Az összetört mentőautók által eltorlaszolt sávot lezárták, a helyszínen rendőrök irányítják a forgalmat. A mentési munkálatokban a katasztrófavédelem munkatársai is részt vesznek.

Egymással ütközött két mentőautó a Kálvária sugárúton - részletek fotókkal ITT: http://szegedma.hu/?p=613893

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. március 1.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.