Sport

Vízilabda: tollasozva építették csapatukat a vízilabdás lányok + FOTÓK

Vízilabda: tollasozva építették csapatukat a vízilabdás lányok + FOTÓK

2016. február 26., péntek
Vízilabda: tollasozva építették csapatukat a vízilabdás lányok + FOTÓK
sznve_csapat_gs

Csütörtökön este közös csapatépítő tollaslabdázást tartott a Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem együttese: a Squash Clubban megtartott jó hangulatú esemény segíthet a lányoknak a folytatásban a medencében is.

„Szerencsére sikerül azt véghez vinni, amit az edzővel közösen, főleg az én szorgalmazásomra kitaláltunk, hogy legyenek mindig uszodán kívüli csapatösszetartó programok. Nagyon örülök, hogy ezt ilyen jól fogadta a csapat, tegnap is nagyon jól éreztük magunkat, mind a mellett, hogy elfáradtunk, volt egy kis felfrissülés és kikapcsolódás is” - fogalmazott portálunknak a csütörtöki közös tollaslabdázásról

Dalmády Szandra

, a Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem csapatkapitánya. Ahogy arra Dalmády Szandra kitért, a csütörtöki tollasozás már nem az első ilyen összejövetel volt, a tervek szerint minden hónapban szeretnénk egy hasonló eseményt szervezni. Az előző hónapban abszolút sporton kívüli tevékenységet végeztek Barna Tamás tanítványai, amikor szabadulószobába látogattak el a szegedi vízilabdás lányok. Ezúttal kicsit aktívabb formáját választották a női pólósok, a jövőben pedig mindig olyas valamin vennének részt, ami megtöri a mindennapok és az edzések monotonitását. Dalmády Szandra hozzátette, nem csak holtidőben, hanem véleménye szerint meccsidőszakban is jót tesznek ezek az összejövetelek a csapatnak, mivel a gárdánál megvan a megfelelő edzésszám, így főleg ha szárazföldi mozgást is végeznek, mint például a tollasozás alkalmával, az abszolút nem vesz el a teljesítményükből.

Közös tollaslabdázást tartottak a szegedi női vízilabdások, a csapat a folytatásban is csapatépítő programokat tartana a medencén kívül.http://szegedma.hu/?p=612750

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. február 26.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.