Sport

Szegeden is hódít a buborékfoci + FOTÓK

Szegeden is hódít a buborékfoci + FOTÓK

2016. február 4., csütörtök
Szegeden is hódít a buborékfoci + FOTÓK
bubifoci37_gs

Immáron Szegeden is kipróbálhatjuk a buborékfocit: a gyakorlatilag sérülésveszélymentes mozgásforma remek közösségfejlesztő is lehet.

Kipróbálnád, ahogy teljes erőből nekiszaladhatsz az ellenfelednek? Egyúttal viszont nem okozol sérülést senkinek, miközben focizhattok egy jót! Ezt a két dolgot ötvözi a buborékfoci, ami már Szegeden is fellelhető. „Interneten láttam egy vicces videót, amin egy norvég tévétársaság próbálta szórakoztatóbbá tenni a focit, ők találták ki a buborékfocit. Innen jött az ötlet, hogy Szegeden is csináljunk egy ilyet, a mellett, hogy szórakoztató, erőnléti edzésnek sem utolsó” - mondta el portálunknak

Varga Attila

, a szegedi bubifoci üzemeltetője. https://www.youtube.com/watch?v=3jZoplTvCKE

Ki ne emlékezne Böde Dániel mondataira - a bubifociban az erő sokat számít

Varga Attila kifejtette, elsősorban csapatokra számítanak,akik egy-egy erőnléti edzést válthatnak ki is válthatnak a buborékfocival, de akár baráti társaságokat is várnak, illetve céges rendezvényekre csapatépítés címén is ajánlaná a bubifocit. A bubifocizás szabadtéren és tornateremben is végezhető, előbbihez biztosítanak minden szükséges kelléket a cégnél. A buborékfocit a honlapon keresztül lehet lefoglalni, de Facebookon, vagy telefonon keresztül is időpontot lehet foglalni. Korábban az

SZTE EHÖK SE futsalosai

is kipróbálták a buborékfocit a felkészülésük kezdetén, nemrég pedig a St. Mihály FC női futsalcsapata is kipróbálta a sportágat, tekintse meg galériánkat utóbbi eseményről!

Bubifoci Szegeden: Te is kipróbálhatod!http://szegedma.hu/?p=606337

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. február 4.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.