Bulvár

Körözött Skodát fogtak Röszkén

Körözött Skodát fogtak Röszkén

2016. február 9., kedd
Körözött Skodát fogtak Röszkén
korozott_skoda_roszke_police

A cseh hatóságok keresték azt a személygépkocsit, amellyel egy szerb állampolgár jelentkezett kilépésre Röszkénél. A járművet a magyar rendőrök lefoglalták.

A szerb férfi február 8-án 23 órakor jelentkezett kilépésre egy cseh honosságú személyautóval a Röszke Autópálya-határátkelőhelyen. Az adattári ellenőrzés során megállapították, hogy a Skoda gyártmányú jármű lefoglalását a cseh hatóságok elrendelték. A magyar rendőrök a 10 millió forint értékű gépkocsit lefoglalták. Az ellenőrzés során megállapították, hogy a kilépésre jelentkező férfi nem eredeti kölcsönadási szerződést adott át a gépjármű tulajdonjogának és jogszerű használatának igazolására. A 47 éves szerb állampolgárt előállították. Ellene hamis magánokirat felhasználása vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. Az ügyben az Országos Rendőr-főkapitányság Nemzetközi Bűnügyi Együttműködési Központ Sirene Irodája felvette a kapcsolatot az autó körözését elrendelő hatósággal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.