Sport

Kézilabda: nem sikerült a bravúr az SZKKSE-nek az éllovas otthonában

Kézilabda: nem sikerült a bravúr az SZKKSE-nek az éllovas otthonában

2016. február 22., hétfő
Kézilabda: nem sikerült a bravúr az SZKKSE-nek az éllovas otthonában

Szoros mérkőzésen kétgólos vereséget szenvedett az SZKKSE a bajnokságot vezető Eszterházy Károly Főiskola ellen idegenben.

Marosán György

tanítványai 16 forduló után a hatodik helyen állnak. A csapat legközelebb február 28-án, vasárnap 16 órától lép pályára, amikor a Kecskemétet látja vendégül az Orczy István Általános Iskolában Kiskundorozsmán.

Női kézilabda NB I/B Keleti csoport, 16. forduló:

Eszterházy KFSC - Szeged KKSE 27-25 (14-13)

Eger, Eszterházy Sportcsarnok, 300 néző. Vezette: Haraszti Kinga, Nachtmann Brigitta.

SZKKSE:

DOBÓ - Miklós, MIKÓ 3, Kaposvári 1, Aron 1, Szabó 2, Berta 5.

Csere:

DÖMÉNY-VERESS (kapus), ZSILÁK 5, ALBERT, KUTI 4, Bárány 4, Nagy, Kozma, Aracsi.

Vezetőedző:

Marosán György. Marosán György:

"Minden dicséretet megérdemel fiatal csapatom. Majd ha nagyobb rutinnal rendelkezünk, a magas stresszfokkal járó végjátékokból is győztesen tudunk kikerülni. Ezt is tanulni kell."

A juniorok mérkőzésén:

Eszterházy KFSC - Szeged KKSE 24-24 (13-9)

Eger, Eszterházy Sportcsarnok.

SZKKSE:

Kozma 1, Szűcs, Egervàri 1, Lengyel, Szabó, ARACSI 5, Miklós 3, KENYERES 6, Szokolai, SZÖLLŐSI 2, Kis, CSÁKI 6, Dukai, Aradi, Luczó.

Edző:

Csapó Erika. Csapó Erika:

"Az első félidő támadójátékát sajnos fegyelmezetlennek, védekezésünket pedig dekoncentráltnak kell minősítenem. A második félidőre sikerült a taktikai fegyelmezettséget visszaállítani, de a rendkívül gyenge játékvezetéssel nem sikerült megbirkóznunk. Azt kell mondanom, hogy jelen esetben örülhetünk a megszerzett egy pontnak!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.