Kézilabda: kötelező feladat előtt áll az FKSE Algyő

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A kiesés elől menekülő Balassagyarmat együttesét fogadja szombaton az NB I/B Keleti csoportban listavezető FKSE Algyő.

Az őszi odavágón tíz góllal nyertek a Csongrád megyeiek, akik mindazonáltal mégsem vehetik fél vállról a mostani összecsapást. A balassagyarmatiak tavasszal eddig egy góllal maradtak alul hazai környezetben az Ózd ellen, nyolccal veszítettek Nyíregyházán, viszont 33-25-re verték azt a Füzesabonyt, amely ikszelt az FTC-vel. Eközben az algyőiek minden akadályt sikerrel vettek 2016-ban. Legutóbb pont a Ferencváros otthonából távoztak győztesen.

“Még mindig ízlelgetem a Fradi elleni siker édes ízét, s a hét legfontosabb feladata az volt, hogy a srácok figyelmét felhívjam, nem lehet lazítani. Igaz, ebben igazi partnerek, tudják a dolgukat és teszik is rendesen. Reményeim szerint mindenkit pályára küldhetek majd szombaton, két junior korú lövőnket is szeretném kipróbálni, szóval lesz feladat elég. Viszont az örök igazságról nem szabad elfeledkezzünk, miszerint ezért a meccsért is két pontot adnak, ha győzünk, akárcsak a Fradi elleni diadalért. És két ponttal megint közelebb kerülhetünk az álmainkhoz. Laluska Balázson kívül, akinek mihamarabbi felépülést kívánok ezúton is, mindenki hadra fogható. A csapat nevében is mondom, nagyon jól esne egy telt házas szombat délután!” – fogalmazott a meccs előtt Dankó Ervin, az FKSE Algyő vezetőedzője.

A találkozó szombaton 16 órakor kezdődik az algyői Fehér Ignácz Általános Iskola sportcsarnokában.

Előző sztori

A Telenor Magyarország 4G hálózaton beszédhívást tesztel

Következő sztori

Tuzson Bence: Nemzeti Turisztikai Ügynökség jön létre a turizmus fejlődéséért