Sport

Kézilabda: kötelező feladat előtt áll az FKSE Algyő

Kézilabda: kötelező feladat előtt áll az FKSE Algyő

2016. február 26., péntek
Kézilabda: kötelező feladat előtt áll az FKSE Algyő

A kiesés elől menekülő Balassagyarmat együttesét fogadja szombaton az NB I/B Keleti csoportban listavezető FKSE Algyő.

Az

őszi odavágón

tíz góllal nyertek a Csongrád megyeiek, akik mindazonáltal mégsem vehetik fél vállról a mostani összecsapást. A balassagyarmatiak tavasszal eddig egy góllal maradtak alul hazai környezetben az Ózd ellen, nyolccal veszítettek Nyíregyházán, viszont 33-25-re verték azt a Füzesabonyt, amely ikszelt az FTC-vel. Eközben az algyőiek minden akadályt sikerrel vettek 2016-ban. Legutóbb pont a Ferencváros otthonából

távoztak győztesen

. "Még mindig ízlelgetem a Fradi elleni siker édes ízét, s a hét legfontosabb feladata az volt, hogy a srácok figyelmét felhívjam, nem lehet lazítani. Igaz, ebben igazi partnerek, tudják a dolgukat és teszik is rendesen. Reményeim szerint mindenkit pályára küldhetek majd szombaton, két junior korú lövőnket is szeretném kipróbálni, szóval lesz feladat elég. Viszont az örök igazságról nem szabad elfeledkezzünk, miszerint ezért a meccsért is két pontot adnak, ha győzünk, akárcsak a Fradi elleni diadalért. És két ponttal megint közelebb kerülhetünk az álmainkhoz.

Laluska Balázson

kívül, akinek mihamarabbi felépülést kívánok ezúton is, mindenki hadra fogható. A csapat nevében is mondom, nagyon jól esne egy telt házas szombat délután!" - fogalmazott a meccs előtt

Dankó Ervin

, az FKSE Algyő vezetőedzője. A találkozó szombaton 16 órakor kezdődik az algyői Fehér Ignácz Általános Iskola sportcsarnokában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.