/

Fegyverrel rabolta ki a migránsokat a taxisofőr

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A megalapozott gyanú szerint egy taxisofőr rabolt ki három illegális migránst Nagyfa közelében. A Csongrád megyei rendőrök elfogták és őrizetbe vették.

A megalapozott gyanú szerint február 13-án késő este három, a Nagyfai Ideiglenes Befogadó Állomáson elhelyezett migráns gyalogolt Szeged felé a 47-es főút mellett. A két afgán és egy iráni állampolgár megállított egy taxit, majd beszálltak a járműbe. Menet közben a sofőr egy lőfegyverrel, vagy annak utánzatával megfenyegette az utasait, hogy adják át a náluk lévő pénzt, különben megöli őket. A sértettek ennek eleget tettek, majd az időközben megálló taxiból kiugrottak és elmenekültek.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya február 15-én elfogta a fegyveresen elkövetett rablás bűntettével megalapozottan gyanúsítható 51 éves sándorfalvi férfit. A rendőrség a férfit őrizetbe vette és előterjesztést tett az ügyészségen a gyanúsított előzetes letartóztatásának indítványozására.

Default thumbnail
Előző sztori

Vádemelés a terrorcselekményt elkövető szír migránssal szemben

Default thumbnail
Következő sztori

NMHH: hatósági eljárást indít a Class FM-mel és a Civil Rádióval szemben a médiatanács

Legutóbbi hasonló cikkek