Akciók a Csongrád megyei fürdőkben február 29-én

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére számos hazai fürdő várja akciókkal a vendégeket a szökőnapon, február 29-én.

A legtöbb fürdőben féláron válthatók belépőjegyek, de sok létesítmény masszázs- és szauna szolgáltatásokat is kínál 50 százalékos kedvezménnyel. Az akcióban résztvevő létesítmények teljes listája a furdoszovetseg.hu oldalon olvasható.

Csongrád megyében az alábbi fürdők álltak a kezdeményezés mellé:

Anna Gyógy-, Termál és Élményfürdő – Szeged
– 12-től 20 óráig minden fürdőbelépő árából 50% kedvezményt biztosítanak.

Csongrád Városi Gyógyfürdő és Uszoda
– Belépők árából 50% kedvezmény (a belépő ára tartalmazza a szaunavilág használatát is). Játszóházi belépő árából 50% kedvezmény. Egyéb program: vízitorna 18 órakor.

Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő
– 8-tól 20 óráig a felnőtt napijegyből biztosítanak 50% kedvezményt.

Makói Hagymatikum Gyógyfürdő
– 8-tól 20 óráig 50% kedvezmény a teljes árú felnőtt/nyugdíjas/diák napijegyekre. Egyéb kedvezményekkel össze nem vonható!

Borbála Gyógyfürdő – Algyő
– 8-tól 20 óráig 50% kedvezmény a napi szaunajegyből. Bérletes vendégeknek 1 belépés=2 fő. A napi és a délutáni belépőkből 10% kedvezmény (az algyői belépőkre a kedvezmény nem érvényes, de az 50%-os szaunakedvezmény igen). Kiegészítő szolgáltatás: háromféle tea a szaunaegységben, mely ingyenes a szaunavendégek részére.

Szentesi Üdülőközpont
– 8-tól 20 óráig minden belépőjegyből 50%-os kedvezményt biztosítanak. Kizárólag napijegyek árából érvényes és igénybe vehető a főpénztár és a recepció felőli pénztárnál.

Előző sztori

Hétmilliárd forint kutatói kezdeményezésű témapályázatokra

Következő sztori

Nem tudni, hogy mikor lesz új kancellárja az SZTE-nek