Sport

Vízilabda: a Contitech az új névadó szponzor + FOTÓK

Vízilabda: a Contitech az új névadó szponzor + FOTÓK

2016. január 28., csütörtök
Vízilabda: a Contitech az új névadó szponzor + FOTÓK
vizilabda_sajttaj003kf

Új névadó szponzort jelentett be csütörtöki sajtótájékoztatóján a Szeged Diapolo együttese, amely a következő két évben Contitech Szeged Diapolo néven szerepel a megállapodás értelmében.

„A vízilabda nagyon magas szinten van Magyarországon, Németországgal összehasonlítva sokkal sikeresebb, folyamatos világszínvonalat képvisel. A szegedi klub az ország legjobb négy egyesülete között van. A legfőbb célunk, hogy támogassuk a csapatot, szeretnénk, hogy ezeket a sikereket hosszútávon is meg tudjuk őrizni. A felnőtteken kívül az utánpótlást is támogatjuk, az ő sikerük is fontos számunkra. Nagy örömmel jelenthetjük be, hogy az elkövetkező két évre a csapat neve Contitech Szeged Diapolo lesz” - jelentette be

Regina Gensigora

, az idén fennállásának ötvenedik évfordulóját ünneplő cég ügyvezetője a csütörtöki sajtótájékoztatón. Nyereségesség szempontjából Csongrád megyében az első, a dél-alföldi régióban csak egy cég előzi meg ebből a Contitechet, az új névadó szponzor az újszegedi sportuszoda felújításában is tevékeny részt vállal a jövőben. "Gratulálok az ötvenedik évhez a cégnek, ez egy nagy dolog. Örülünk, hogy ez a kapcsolat létrejött közöttünk, és úgy ítélik meg, hogy érdemesek vagyunk az ő támogatásukra. Biztos vagyok benne, hogy ez a kapcsolat gyümölcsöző lesz, ez megkönnyíti a dolgunkat, könnyebb így játszani, hogy ilyen támogató áll mögöttünk, külön köszönjük azt a támogatást, amit az uszoda építésében vállal a szponzorunk" - fogalmazott az eseményen

Cserhalmi Julianna

, a klub elnöke.

Molnár Tamás

, a klub ügyvezetője úgy fogalmazott, a szakmai munka teljesen biztosított, de ehhez a szilárd lábakon álló financiális háttér is elengedhetetlen, ez a megállapodás pedig nagyban hozzájárul ahhoz, hogy biztosított legyen a klub jövője. "A Hannoverrel játszottunk a negyeddöntőben, kicsit izgultunk, hogy nehogy ezen bukjon meg az üzlet, hiszen a cég is hannoveri székhelyű, ezért is kaptunk ki öttel ott, hogy nehogy baj legyen” - tette hozzá humorosan a szegediek ügyvezetője. A közelgő, Brescia elleni Euro kupa negyeddöntő kapcsán Molnár Tamás elmondta, bár a sorsolásuk lehetett volna szerencsésebb is, de hinniük kell az eddig elvégzett munkában és a játékosokban. A csapat szombaton az Eger ellen játssza az idei első bajnokiját: Varga Péter vezetőedző kifejtette, még szükségük van erre a két napra az Eger elleni csatáig. "Nagyon szerencsés és jó dolog, hogy egy szegedi cég egy szegedi csapatot tud támogatni, ez is erősítheti a szponzor és a csapat kapcsolatát, ezáltal a fiataloknak tudunk egy olyan irányt mutatni, mint amit Manhercz Krisztián bejár" - nyilatkozta a tréner. Egykori csapata ellen ugorhat medencébe a szegediek csapatkapitánya, Kiss Csaba, aki korábban az Egerben is pólózott. „Elég monoton munkán vagyunk túl, de ez fontos volt abból a szempontból, hogy olyan fizikális állapotba kerüljünk, ami szükséges. Minden sportolónak hevesebben ver a szíve, amikor egy olyan csapat ellen játszik, amelyikben már szerepel, de remélem, hogy meg tudjuk verni az Egert, akárcsak tavaly. Biztos vagyok benne, hogy az olaszok szeretnének egy olyan előnyt kiharcolni, ami elég lehet nekik a visszavágóra. A lényeg az, hogy végig pariban legyünk az odavágón, úgy jöjjünk haza, hogy ne essünk szét fejben, és legyen esélye a csapatnak" - fogalmazott a szombati bajnokiról és a Brescia elleni párharcról a cséká. Juhász György, a klub technikai igazgatója kitért rá: a Brescia elleni Euro kupa elődöntő visszavágóját Hódmezővásárhelyen játssza majd a csapat február 10-én, 18 órától.

A szegedi vízilabda mellé állt névadó szponzorként a Contitech! Részletekért KLIKK: http://szegedma.hu/?p=604546

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. január 28.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.