Kultúra

Szalon-estekkel indul az év a Fekete házban

Szalon-estekkel indul az év a Fekete házban

2016. január 19., kedd
Szalon-estekkel indul az év a Fekete házban
Szalon_est_01

Szalon-estek címmel indul rendezvénysorozat a szegedi Fekete házban: a gyönyörű környezetben zajló esteken eddig kiadatlan írásokkal ismerkedhetnek meg az érdeklődők. Az első alkalom vendége Simoncsics János helytörténeti szakértő, aki a Dáni utcáról és vidékéről mesél január 21-én, csütörtökön 17 órakor.

Új kezdeményezés indul útjára a szegedi Fekete házban. A Szalon-estek című rendezvénysorozat „fiókban heverő” alkotások bemutatását tűzi ki célul: Szegedhez kötődő írók, költők, művészek, helytörténészek beszélnek-mesélnek még kiadatlan alkotásaikról, írásaikról a Fekete ház gyönyörű enteriőr-kiállításának szalonjában. A Szalon-estek első vendége

Simoncsics János

helytörténeti szakértő, aki kiadás előtt álló, A Dáni utca és vidéke című könyvéről mesél az érdeklődőknek január 21-én, csütörtökön 17 órakor. A belépés ingyenes. A Fekete ház mellett a Móra Ferenc Múzeum és többi kiállítóhelye is megnyitja kapuit a téli szünet után: a múzeum és kiállítóhelyei január 22-től várják ismét látogatóikat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.