Sport

Labdarúgás: két igazolással erősít a Szeged-Grosics

Labdarúgás: két igazolással erősít a Szeged-Grosics

2016. január 15., péntek
Labdarúgás: két igazolással erősít a Szeged-Grosics
obot_beol_hu

Két külföldi, de NB I-es tapasztalattal és múlttal bíró labdarúgóval bővül a Szeged 2011-Grosics Akadémia kerete: a csapat vasárnap Belekbe utazó keretéhez csatlakozik Andrei Ion Coroian és Samuel Obot.

A 24 éves

Andrei Ion Coroiannal

, és a 27 éves

Samuel Obottal

erősíti meg keretét a Szeged 2011-Grosics Akadémia, az értesülést portálunknak

Tanács Attila

, a klub technikai igazgatója is megerősítette. Mindkét labdarúgó rendelkezik magyar papírokkal is. A középpályásként bevethető Andrei Ion Coroian legutóbb a román másodosztályú, nagyváradi FC Bihorban futballozott, Magyarországon pedig a Kaposvár és a Pápa színeiben az élvonalban is megfordult. A szélső Samuel Obot a Szeged-Grosicshoz hasonlóan az NB II-ben játszó Váctól érkezik a klubhoz, korábban a Békéscsabában szerepelt a nigériai születésű játékos. A két játékos egyaránt a csapattal tart a tíznapos, beleki edzőtáborba, amelyre vasárnap utazik el az együttes. A két labdarúgó szerződtetésével kapcsolatban Tanács Attila elmondta, fél plusz egy éves szerződést írnak alá a Szeged 2011-Grosics Akadémiával. Ugyanakkor a

Nemzeti Sport azon értesülései

, mi szerint a két dunaújvárosi labdarúgó,

Magasföldi József

és

Petneházi Márk

érkezne a klubhoz, falsnak bizonyultak, a két játékos biztosan nem erősíti Klausz László együttesét a tavaszi folytatásra.

Andrei Coroian és Samuel Obot a Szeged-Grosics két új igazolása!http://szegedma.hu/?p=601626

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. január 15.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.