Labdarúgás: Kecskeméten is nyerni tudott a HFC

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

kte_hfc_felk_meccs

Második idegenbeli sikerét aratta a téli felkészülési időszak során a Hódmezővásárhelyi FC: Kökény Tamásék a Kecskeméti LC otthonában arattak kétgólos győzelmet.

A Bács megyei I. osztályban szereplő Kecskemét az első felkészülési mérkőzését játszotta, míg a Hódmezővásárhelyi FC a negyedik találkozóján lépett pályára a téli felkészülési időszakban.

A vásárhelyi fölényt hozó első 45 perc alatt egy szabadrúgást követően Dordevic volt a legszemfülesebb, aki a kipattanót közelről a hálóba pofozta, ezzel megszerezte a vezetést a HFC-nek. Kevés helyzetet hozott a folytatás, így ezzel a találattal vezetett a Vásárhely a szünetben.

A térfélcserét követően Eugene Salami egyenlített a hazaiaktól szintén egy szabadrúgást követően, a meccs utolsó negyed órájában azonban robbantott a HFC, és Szabó Dávid előbb büntetőből, majd egy remek kontra végén is betalált, így a csatár két találatával megnyerte a mérkőzést a Hódmezővásárhely.

A Vác elleni siker után tehát ismét idegenben tudott nyerni a Hódmezővásárhely, Major László tanítványai legközelebb szerdán 18 órakor lépnek pályára felkészülési mérkőzésen, amikor is a Csongrád megyei I. osztályú Makót látják vendégül.

Felkészülési mérkőzésen

Kecskeméti LC-Hódmezővásárhelyi FC 1 -3 (0-1)
Kecskemét, Széktói stadion, műfű. Vezette: Bosnyák Sándor (Szentesi Zoltán, Tóth Kitti)
HFC: Bordás – Komáromi, Tóth J., Markovic, Marton, Faragó, Szilágyi, Lazinica, Szabó D., Tóth A., Dordevic. Csere: Kovács, Szabó Z., Bartyik N., Bartyik R., Mihálffy, Nagy A. Vezetőedző: Major László.
Gól: Dordevic, Szabó D. (2, egyet tizenegyesből)

Major László: „Talán a Kecskemét egy kicsit gyengébb volt, mint az előző két ellenfelünk, így azt gondolom, győznünk kellett. A második félidőben egy picit gyengébben futballoztunk, az elsőben teljesen elégedett voltam a srácokkal.”

Idegenben nyert a Hódmezővásárhely szombati felkészülési mérkőzésén.http://szegedma.hu/?p=603334

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. január 23.

Előző sztori

Labdarúgás: a szombati edzőmérkőzések eredményei (FRISSÜL)

Következő sztori

Magánvagyonukkal felelhetnek a kft-tagok a törzstőkeemelés elmulasztása esetén