Sport

Labdarúgás: a hajrában verte a Csongrádot a HFC

Labdarúgás: a hajrában verte a Csongrádot a HFC

2016. január 14., csütörtök
Labdarúgás: a hajrában verte a Csongrádot a HFC
hfc_bekescsaba13_gs

A szombati egymás elleni játékot követően szerdán újabb felkészülési mérkőzést játszott a Hódmezővásárhelyi FC: Major László tanítványai sokáig döntetlenre álltak a Csongráddal, de végül megnyerték a találkozót.

Mint arról a klub

Facebook-oldala beszámol

, a vásárhelyi műfüves pályán lejátszott mérkőzésen

Varga

,

Nagy

és

Maravic

munkahelyi elfoglaltságok miatt nem játszott a HFC-ben, míg

Bartyik Roland

az első félidőben a Csongrád színeiben lépett pályára. Hazai fölénnyel indult a találkozó, már az első percektől Szilágyiék irányították a játékot, de helyzetekig nem sikerült eljutni. Érződött a játékosokon a fáradság, ami a döntő szituációkban rendre hibára kényszerített őket. Ekkor egy-két veszélyes átlövésen kívül nem tudott helyzetet kialakítani a vásárhelyi csapat a vendégek jól szervezett védelmével szemben. A félidő vége előtt egy szögletre a legjobb ütemben

Markovic

érkezett, aki az ötös sarkáról bólintott a kapuba. (1-0) A második félidőre teljes sort cserélt

Major László

vezetőedző és a találkozó is felpörgött egy picit. Hazai oldalon Szabó fejezett be egy szépen felépített támadást, míg a vendégeknél Nagy lépett ki ziccerben és nem is hibázott. (2-1) A folytatásban kiegyenlítetté vált a találkozó mindkét oldalon adódtak lehetőségek, de gólra váltani azt a vendégeknek sikerült. A félidő közepén egy pontrúgásra szépen érkezett Maszlag és megelőzve a hazai védőket fejelte a kapuba. A gólnak köszönhetően magasabb fokozatba kapcsoltak Kökényék, aminek gyorsan meg is lett az eredménye. Tíz perccel a találkozó vége előtt Marton került ziccerbe és nem is hibázott, kialakítva ezzel a végeredményt. (3-2) A HFC csapata következő felkészülési mérkőzését 2016. január 16-án Gödöllőn, az NB II-es bajnokságban szereplő Vác FC vendégeként játssza.

Felkészülési mérkőzésen

HFC-Csongrád TSE 3-2(1-0) Hódmezővásárhely, Városi stadion, műfű.

HFC I.félidő:

Bordás (Kovács) - Tóth J., Tóth I., Markovic, Komáromi, Szilágyi, Szabó, Faragó, Tóth A., Fábián, Lazinica.

HFC II. félidő:

Kovács (Szatmári) - Huszár, Kökény, Antal, Marton, Bartyik R., Brizik, Hauk, Bartyik N., Szabó, Mihálffy.

Vezetőedző:

Major László.

Csongrád:

Sztavkovics - Juhász, Szentirmai, Bodor, Mészáros, Bartyik R., Rácz D., Huszka, Borda, Nagy, Bálint. Játszott még: Hogyor, Maszlag, Bíró, Bánfi, Somodi, Ormándi.

Vezetőedző:

Szűcs Róbert

Gólszerző:

Markovic, Szabó, Marton ill. Nagy, Maszlag.

Ötgólos meccsen nyert a Hódmezővásárhelyi FC a Csongrád ellen.http://szegedma.hu/?p=601480

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. január 14.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.