Bulvár

Baleset az M5-ös autópályán, tűz Kiszomboron

Baleset az M5-ös autópályán, tűz Kiszomboron

2016. január 29., péntek
Baleset az M5-ös autópályán, tűz Kiszomboron

A makói és a szegedi hivatásos tűzoltókat riasztották pénteken hajnalban. Tűzesetnél és balesetnél is beavatkoztak a megyei egységek.

Összeütközött két személyautó péntekre virradó hajnalban az M5-ös autópályán, Domaszék közelében, a Budapest felé tartó pályatesten. Az ütközés következtében az egyik jármű az út menti árokba borult. A balesethez a szegedi hivatásos egységeket riasztották. A tűzoltók egy súlyos sérültet emeltek ki a roncsok közül. Összesen nyolc utas szenvedett sérüléseket, őket a mentőszolgálat munkatársai látták el. Teljes terjedelmében égett egy családi háztetőszerkezete és két helyisége péntekre virradó hajnalban Kiszomboron. A Régi Makói utcába a makói hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral oltották el a lángokat, majd megkezdték az épület átvizsgálását. A tűzben egy gázpalack is megsemmisült. Az eset során senki sem sérült meg, de a ház lakhatatlanná vált. Az ott élő család ideiglenesen rokonoknál került elhelyezésre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.