Kultúra

Az Emlékpontban folytatódik a fotográfiai előadássorozat

Az Emlékpontban folytatódik a fotográfiai előadássorozat

2016. január 7., csütörtök
Az Emlékpontban folytatódik a fotográfiai előadássorozat
uj festeszet

Fotó vagy képzőművészet? Vajon összefügg vagy élesen elválik egymástól e két fogalom, egyáltalán miként lehet egy felvételből műalkotás? A Lucien Hervé Kamera Klub előadássorozatának második estjén e kérdéseket magyarázzák Kis Péter és Dobokay Máté fotográfia szakos hallgatók január 11-én este fél héttől. Az beszélgetés helyszíne ezúttal az Emlékpont lesz.

A hódmezővásárhelyi fotós szervezet öt előadásból álló sorozatot indított januárban. Hétfőnként a fotóművészetet, a kortárs fotográfiát bemutató beszélgetéseket rendeznek, a második előadás Az új festészet?! címet viseli. Az esten szó fog esni a történetmesélés fontosságáról, de a meghívott előadók kontrasztként beszélni fognak a konceptualitás jelenlétéről is, illetve kitérnek az absztrakt és a konkrét fotográfiára, valamint fotó és festészet kölcsönhatásáról, közelségéről is értekeznek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.