Közélet

Tuzson: addig gyűjtjük az aláírásokat, amíg a kvóta el nem bukik

Tuzson: addig gyűjtjük az aláírásokat, amíg a kvóta el nem bukik

2015. december 18., péntek
Tuzson: addig gyűjtjük az aláírásokat, amíg a kvóta el nem bukik

Nincs határideje a Fidesz által az európai uniós kvótarendszer ellen indított aláírásgyűjtésnek, a támogatásokat mindaddig várja a nagyobbik kormánypárt, amíg a kvóta el nem bukik - nyilatkozta a Magyar Idők pénteki számában a Miniszterelnöki Kabinetiroda kommunikációért felelős államtitkára.

"Célunk, hogy megváltoztassuk az EU döntéshozatalát - közölte

Tuzson Bence

, hozzátéve: a rezsicsökkentés eredményét is úgy tudták megvédeni, hogy több mint kétmillió ember aláírását tették le az asztalra. A kvótarendszer elvetését célzó petíciót eddig több mint másfél millióan írták alá. Minisztériumáról, amely nemrég állt fel azzal a céllal, hogy a kormány általános politikáját hangolja össze, azt mondta: ez a rövid időszak elsősorban a felkészülésről szólt. Ugyanakkor hangot adott azon véleményének, hogy sikeres másfél hónapot tudhatnak maguk mögött.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.