Bulvár

Több mint százezer kilogramm adomány gyűlt össze idén a Mikulásgyárban

Több mint százezer kilogramm adomány gyűlt össze idén a Mikulásgyárban

2015. december 21., hétfő
Több mint százezer kilogramm adomány gyűlt össze idén a Mikulásgyárban

Idén több mint százezer kilogramm adomány gyűlt össze a Mikulásgyárban, amely ugyan bezárta a kapuit a hét végén, ám a nagy érdeklődés miatt még hétfőn és kedden is le lehet adni az adományokat a Lurdy Házban lévő gyűjtőponton Budapesten.

A beérkezett majdnem 35 ezer kilogrammnyi élelmiszer-adományt a Magyar Vöröskereszt közreműködésével osztják szét a szervezők. A tartós élelmiszerek mellett játékok és meleg ruhák érkeztek a Mikulásgyár-gyűjtőpontokra. Európa egyik legnagyobb adománygyűjtő akciójának hála idén több tízezer család karácsonya válhat boldogabbá - tájékoztatták a szervezők hétfőn az MTI-t. Az adományok nagyságrendje még nem pontos, ugyanis a postán - ingyenesen - feladott csomagok még nem érkeztek be. Idén a Mikulásgyárban és a balatonfüredi Szuperhősök Karácsonya elnevezésű karitatív akció keretében is megnyitották a Jótékonysági Sütigyárat, amelynek keretében, az édességek és teák becsületkasszás bevételéből tűzifát vásárolnak rászorulók számára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.