Közélet

Rászorulóknak osztottak ételt a polgárőrök segítségével

Rászorulóknak osztottak ételt a polgárőrök segítségével

2015. december 29., kedd
Rászorulóknak osztottak ételt a polgárőrök segítségével
polgarorok_etelosztas

Karácsony előtt hagyományosak az ételosztások, de a Boldogságfalva Közhasznú Alapítvány azt szeretné, hogy az ünnep után is gondoljunk a nélkülözőkre, ezért ők szilveszter előtt december 29-én osztanak meleg ételt, Szegeden az Anna kútnál.

Szalma Róbert

a „Boldogságfalva Közhasznú Alapítvány” elnöke a hagyományosan karácsony utánra meghirdetett ételosztást. A meleg étel mellé csomagokat és fonott kalácsot is osztottak. A szokásokhoz híven ezúttal is „székely nélküli”, vagyis vegetáriánus, Govinda-módon elkészített káposztát kapott ötszáz rászoruló, melynek szétosztásában ezúttal is a Szeged – Belvárosi, a Tápéi és a Kiskundorozsmai polgárőr egyesületet kérték fel segítőnek.

Csőke Zsolt

a Belvárosi polgárőr egyesület elnöke elmondta, hogy a polgárőrök feladata volt a sorban állás biztosítása, hogy mindenki megkapja az étel adagját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.