Bulvár

Melyik a legszebb Szeged karácsonyi fényei közül? + FOTÓK, SZAVAZÁS

Melyik a legszebb Szeged karácsonyi fényei közül? + FOTÓK, SZAVAZÁS

2015. december 23., szerda
Melyik a legszebb Szeged karácsonyi fényei közül? + FOTÓK, SZAVAZÁS
unnepi_fenyek003kf

Ünnepi fénypompába öltözött Szeged adventre, a népszerű fényszarvas ismét a Dugonics teret ékesíti, és új ünnepi dekorációs elemekkel is találkozhatunk Szeged több pontján. Nem járt a napfény városának belvárosában, nem látta még a díszkivilágítást? Tekintse meg galériánkat, és szavazzon, melyik tetszik önnek a legjobban!

Új karácsonyi díszeket is megcsodálhatunk Szegeden esténként, melyek a megszokott dekorációs helyeket ékesítik. Ahogy

megírtuk

, például a Tisza Lajos körúton arany, ezüst és vörös színű díszítőkompozíciót szereltek fel a jégcsapok mellé, a városháza homlokzatát új fényfüggönyök ékesítik, a Belvárosi hídon az ívek közti haránt áthidaló sort is feldíszítették, a Dugonics téren pedig – ahol a fényszarvas is megtekinthető – egyedi, fákra szerelt díszekkel is találkozhatunk.

Makrai László

, a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. ügyvezetője arról tájékoztatta portálunkat, hogy a korszerű LED-es díszeket nem kell 1-2 évenként javítgatnia a társaságnak, mint a régieket. Szeged ünnepi fénypompáját alap esetben vízkeresztig csodálhatjuk meg esténként, de közkívánatra előfordult már, hogy hosszabbítottak. Döntsön, önnek melyik ünnepi dekorációs elem tetszik a legjobban?

Nem járt Szeged belvárosában, nem látta még az ünnepi díszkivilágítást? Tekintse meg galériánkat, és szavazzon!KLIKK: http://szegedma.hu/?p=598278

Szerző: Szegedma Hírportál2015. december 22.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.