Melyik a legszebb Szeged karácsonyi fényei közül? + FOTÓK, SZAVAZÁS

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

unnepi_fenyek003kf

Ünnepi fénypompába öltözött Szeged adventre, a népszerű fényszarvas ismét a Dugonics teret ékesíti, és új ünnepi dekorációs elemekkel is találkozhatunk Szeged több pontján. Nem járt a napfény városának belvárosában, nem látta még a díszkivilágítást? Tekintse meg galériánkat, és szavazzon, melyik tetszik önnek a legjobban!

Új karácsonyi díszeket is megcsodálhatunk Szegeden esténként, melyek a megszokott dekorációs helyeket ékesítik. Ahogy megírtuk, például a Tisza Lajos körúton arany, ezüst és vörös színű díszítőkompozíciót szereltek fel a jégcsapok mellé, a városháza homlokzatát új fényfüggönyök ékesítik, a Belvárosi hídon az ívek közti haránt áthidaló sort is feldíszítették, a Dugonics téren pedig – ahol a fényszarvas is megtekinthető – egyedi, fákra szerelt díszekkel is találkozhatunk.

Makrai László, a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. ügyvezetője arról tájékoztatta portálunkat, hogy a korszerű LED-es díszeket nem kell 1-2 évenként javítgatnia a társaságnak, mint a régieket. Szeged ünnepi fénypompáját alap esetben vízkeresztig csodálhatjuk meg esténként, de közkívánatra előfordult már, hogy hosszabbítottak.

Döntsön, önnek melyik ünnepi dekorációs elem tetszik a legjobban?

A szegedi ünnepi díszkivilágítás melyik dekorációs eleme tetszik önnek a legjobban?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

no images were found

Nem járt Szeged belvárosában, nem látta még az ünnepi díszkivilágítást? Tekintse meg galériánkat, és szavazzon!KLIKK: http://szegedma.hu/?p=598278

Szerző: Szegedma Hírportál2015. december 22.

Default thumbnail
Előző sztori

Módosulnak a magyarországi légtérhasználati díjak

Következő sztori

Kürti Sándor: Már az iskolában meg kell tanulni a csapatjátékot

Legutóbbi hasonló cikkek