Közélet

Meleg étellel kedveskedtek a tápéiaknak karácsony közeledtével + FOTÓK

Meleg étellel kedveskedtek a tápéiaknak karácsony közeledtével + FOTÓK

2015. december 19., szombat
Meleg étellel kedveskedtek a tápéiaknak karácsony közeledtével + FOTÓK
fidesz_karacsonyi_etelosztas008kf

Székelykáposztát és szaloncukrot osztottak ki Tápén, az immár hagyományos akcióval idén is azokat szerették volna támogatni, akik nehéz körülmények között élnek, s nem jut meleg étel az asztalukra.

Holló atya szentelte meg a tápéi plébánia mellett a volt iskola udvarán a meleg ételt, amit immár harmadik éve osztanak karácsony előtt.

Bohács Zsolt

, a Fidesz választókerületi elnöke elmondta, a tápéi baráti körrel közösen szervezik meg ezt az akciót, céljuk, hogy a rászorulókat segítsék. Szerinte fontos az, hogy aki tud, segítsen embertársain, amire karácsony közeledtével talán még nagyobb szükség van. Az ételosztás egyik szervezője

Kohári Nándor

volt fideszes önkormányzati képviselő volt, akitől megtudtuk, hogy helyi barátaikkal, segítőikkel együttműködve szervezték ezúttal is a jótékonysági akciót. „Fontos, hogy karácsony előtt szerény lehetőségeinkhez mérten is, de segítsük azokat a családokat, akik erre rászorulnak, ez független a közéleti pozíciótól, ez alapvetően emberi szándékból fakad, vagyis számunkra természetes, hogy kiállunk a tápéiakért” – fogalmazott. Idén is helyi vállalkozók és magánszemélyek adományaiból tudták megvalósítani az ételosztást, és akárcsak az elmúlt években, most is

Miklós Mihály

és

Árpás Mihály

vállalta, hogy elkészíti az ételt. Mintegy kétszáz adagnyi székelykáposztát főztek, és amit nem vittek el a tápéi plébánia melletti volt iskola udvarára hirdetett ételosztásról, azt is rászorulóknak juttatták el a szervezők.

Székelykáposztát és szaloncukrot osztottak Tápén rászoruló családoknak - részletek ITT: http://szegedma.hu/?p=597453

Szerző: Szegedma Hírportál2015. december 19.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.