Kereszténydemokrata karácsony + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

kdnp_karacsony13_gs

A napokban tartotta bensőséges karácsonyi ünnepségét a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) Csongrád megyei és Szegedi Szervezete a megyeszékhelyen lévő székházban, mely zsúfolásig megtelt a jeles alkalomra.

A kisebbik kormánypárt zártkörű rendezvényén a szegedi párttagság és a vidéki alapszervezetek tagjainak egy része ünnepelt együtt. Köztük volt a helyi és megyei KDNP-s vezetők mellett Kalmár Ferenc, a Külgazdasági és Külügyminisztérium miniszteri biztosa is.

A rendezvényen a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének énekkara adott ünnepi műsort. Miklós Péter megyei KDNP-titkár, a Csongrád megyei közgyűlés tagja és Haág Zalán városi pártelnök, a Szegedi Közgyűlés KDNP-frakcióvezetője értékelte a 2015-ös esztendőt.

Az ünnepség díszvendége Gyulay Endre katolikus püspök volt. A Szeged-Csanádi Egyházmegye nyugalmazott főpásztora karácsony üzenetéről, a pénz és hatalom földi csábításával szemben a valódi értékekről és a szeretetről beszélt. Ezt követően felszentelte a megújult kereszténydemokrata székházat.

Az est közös énekléssel és kötetlen beszélgetéssel zárult.

no images were found

A kisebbik kormánypárt zártkörű rendezvényén a szegedi párttagság és a vidéki alapszervezetek tagjainak egy része ünnepelt együtt.KLIKK: http://szegedma.hu/?p=598237

Szerző: Szegedma Hírportál2015. december 28.

Előző sztori

Labdarúgás: hosszabb távon is tervezne Pisában Forgács Dávid

Következő sztori

Az ÁNTSZ növekvő érdeklődésre számít a gyógyhellyé minősítés kérelmezésében