Közélet

Kereszténydemokrata karácsony + FOTÓK

Kereszténydemokrata karácsony + FOTÓK

2015. december 28., hétfő
Kereszténydemokrata karácsony + FOTÓK
kdnp_karacsony13_gs

A napokban tartotta bensőséges karácsonyi ünnepségét a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) Csongrád megyei és Szegedi Szervezete a megyeszékhelyen lévő székházban, mely zsúfolásig megtelt a jeles alkalomra.

A kisebbik kormánypárt zártkörű rendezvényén a szegedi párttagság és a vidéki alapszervezetek tagjainak egy része ünnepelt együtt. Köztük volt a helyi és megyei KDNP-s vezetők mellett Kalmár Ferenc, a Külgazdasági és Külügyminisztérium miniszteri biztosa is. A rendezvényen a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének énekkara adott ünnepi műsort.

Miklós Péter

megyei KDNP-titkár, a Csongrád megyei közgyűlés tagja és

Haág Zalán

városi pártelnök, a Szegedi Közgyűlés KDNP-frakcióvezetője értékelte a 2015-ös esztendőt. Az ünnepség díszvendége

Gyulay Endre

katolikus püspök volt. A Szeged-Csanádi Egyházmegye nyugalmazott főpásztora karácsony üzenetéről, a pénz és hatalom földi csábításával szemben a valódi értékekről és a szeretetről beszélt. Ezt követően felszentelte a megújult kereszténydemokrata székházat. Az est közös énekléssel és kötetlen beszélgetéssel zárult.

A kisebbik kormánypárt zártkörű rendezvényén a szegedi párttagság és a vidéki alapszervezetek tagjainak egy része ünnepelt együtt.KLIKK: http://szegedma.hu/?p=598237

Szerző: Szegedma Hírportál2015. december 28.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.