Bulvár

Hét kilogramm marihuánát találtak Röszkénél

Hét kilogramm marihuánát találtak Röszkénél

2015. december 10., csütörtök
Hét kilogramm marihuánát találtak Röszkénél

Hét kilogramm marihuánát találtak a pénzügyőrök egy szerb autóbuszban Röszkén - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Dél-alföldi Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatóságának sajtóreferense csütörtökön az MTI-t.

Némedi-Varga Éva

közölte, a pénzügyőrök egy Németországba tartó szerb rendszámú autóbuszt ellenőriztek Röszkén. A jármű szigorított vizsgálat során az utasok a beléptetőcsarnokba vitték csomagjaikat, a buszban maradt azonban néhány gazdátlan táska. A csomagokat kábítószerkereső-kutyával ellenőrizték, amely az egyik táskánál jelzett. A pénzügyőrök a táska aljából hat átlátszó fóliába tekert csomagot szedtek ki, amelyekből 7 kilogramm marihuánagyanús anyag került elő - tudatta az alezredes. A pénzügyőrök feljelentést tettek és a drogot átadták a rendőrségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.