Közélet

Forralt borral gyűjtenek Szegeden az újszülöttmentőknek

Forralt borral gyűjtenek Szegeden az újszülöttmentőknek

2015. december 5., szombat
Forralt borral gyűjtenek Szegeden az újszülöttmentőknek
lions_szeged_jotekonysagi_forralt_bor

December 4-től egészen karácsonyig péntekenként, szombatonként és vasárnaponként jótékonysági forraltbor-osztást szervez a Széchenyi téren a Szeged Első Lions Club. Az itt összegyűlt összeget a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítvány részére ajánlják fel.

A Szegeden 2001-ben alakult Első Lions Club megalakulása óta a szegedi jótékonysági akciók és jótékonysági rendezvények aktív és meghatározó résztvevője. A városi adventen már negyedik éve vesznek részt jótékonysági akcióval, ezúttal az Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítványnak gyűjtenek, akiket már korábban is több alkalommal segítettek támogatásukkal. Az alapítvány pótolhatatlan munkát végez az országban és a dél-alföldi, szegedi régióban. Naponta 3-4 hívás érkezik hozzájuk, amikor koraszülöttekhez és életveszélyben lévő újszülöttekhez riasztják őket. A zavartalan mentésekhez az alapítványnak speciális műszerekre és felszerelésekre van szüksége, amelyekhez elengedhetetlen a szegediek támogatása. Az idei adventen tett felajánlásokért cserébe a Szeged Első Lions Club forralt borral kedveskedik az adományozóknak. A jótékonysági akció ideje alatt a szegediek és az adventi forgatagba kilátogatók az alapítvány speciális, mozgó intenzív osztályként működő mentőautóját is megtekinthetik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.