Kézilabda: Orosházán sem lassított az FKSE Algyő

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

algyo_pick47_gs

Zsinórban a hetedik győzelmét aratta a Levendula Hotel FKSE Algyő, amely orosházi sikerével továbbra is veretlenül vezeti az NB I/B Keleti csoportot.

A találkozó esélyesének a pályaválasztói jogtól függetlenül persze Dankó Ervin tanítványai számítottak a Békés megyeiek második számú alakulatával szemben. Szünetben már hat, a végére pedig hát gól lett a különbség, miközben algyői oldalon mindenki játéklehetőséghez jutott. A Csongrád megyei együttes legközelebb a negyedik helyezett Ózddal találkozik hazai környezetben.

Férfi kézilabda NB I/B Keleti csoport, 10. forduló:

Orosházi FKSE-Linamar U23 – Levendula Hotel FKSE Algyő 24-31 (8-14)
Orosháza, 169 néző. Vezette: Ács, Tóbiás.
Algyő: KISS O. – Teimel, LALUSKA 8, Vadkerti 1, Gazsó 1, SIMON 9/2, KARDOS 5. Csere: Deák (kapus) Kocsis, Ambrus 1, Raffai, Szepesi 2, Béleczki 2, Molnár 1, Valaczkai 1, Varga. Vezetőedző: Dankó Ervin.
Kiállítás: 2 perc, ill. 8 perc.
Hétméteres: 3/3, ill. 3/2.

Dankó Ervin: “Minden játékosnak lehetőséget tudtam adni, ez mindenképpen pozitív. A támadásunk hagyott némi kívánni valót maga után, de a védekezésünk, főleg az első félidő alatt nagyon stabil volt. Menni kell tovább, készülünk az Ózd elleni szombati rangadóra, ahol szeretnénk, ha újra teltház és jó hangulat lenne.”

Default thumbnail
Előző sztori

Antikorrupciós vitanapot tart az Országgyűlés

Default thumbnail
Következő sztori

Médiatanács: óránként nyolc márka jelenik meg a két nagy országos kereskedelmi csatornán