Sport

Kézilabda: nagy falat volt a szerb élvonal ezüstérmese az FKSE Algyőnek

Kézilabda: nagy falat volt a szerb élvonal ezüstérmese az FKSE Algyőnek

2015. november 25., szerda
Kézilabda: nagy falat volt a szerb élvonal ezüstérmese az FKSE Algyőnek

Felkészülési mérkőzésen csapott össze a Levendula Hotel FKSE Algyő a szerb élvonal legutóbbi ezüstérmesével, a Spartak Vojputtal.

A jó hangulatú és jó iramú találkozó első húsz percében

Dankó Ervin

pihentette a kezdősorát, hiszen az algyőiek szombaton komoly rangadót vívnak majd az Ózddal. Ettől függetlenül a Csongrád megyeiek sokáig tartani tudták a lépést a SEHA Ligában szereplő szabadkai riválissal szemben, és bár végül nagy különbségű győzelmet aratott a Spartak, a meccs összességében jól szolgálta az FKSE felkészülését.

Felkészülési mérkőzésen:

Levendula Hotel FKSE Algyő - Spartak Vojput 26-41 (15-21)

Algyő, 60 néző. Vetette: Paska, Vastag.

Algyő:

Kiss O. - Teimel, Laluska 4, Vadkerti 1/1, Gazsó 2, Simon 4, Kardos 2.

Csere:

Deák, Farkas (kapusok) Béleczki, Szepes, Ambrus 3 /1, Raffai 2, Kocsis 3, Valaczkai 4, Varga, Magyar 1, Molnár, Miksi, Pál Á.

Vezetőedző:

Dankó Ervin.

Kiállítás:

2 perc, ill. 12 perc.

Hétméteres:

5/3, ill. 2/2. Dankó Ervin:

"Hasznos mérkőzés volt. Láthattuk a különbséget a szerb élvonal és a magyar második liga között. Mindenki játszhatott, és így mindenki felmérhette, hogy jelenleg hol tart, tartunk. Szombaton ennél több kell!"

A vendégek sikerét hozta a férfi kézilabda NB I/B Keleti csoport listavezetőjének és a szerb élvonal tavalyi ezüstérmesének összecsapása. KLIKK: http://szegedma.hu/?p=591693

Szerző: Szegedma Hírportál2015. november 25.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.