Kézilabda: nagy falat volt a szerb élvonal ezüstérmese az FKSE Algyőnek

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Felkészülési mérkőzésen csapott össze a Levendula Hotel FKSE Algyő a szerb élvonal legutóbbi ezüstérmesével, a Spartak Vojputtal.

A jó hangulatú és jó iramú találkozó első húsz percében Dankó Ervin pihentette a kezdősorát, hiszen az algyőiek szombaton komoly rangadót vívnak majd az Ózddal. Ettől függetlenül a Csongrád megyeiek sokáig tartani tudták a lépést a SEHA Ligában szereplő szabadkai riválissal szemben, és bár végül nagy különbségű győzelmet aratott a Spartak, a meccs összességében jól szolgálta az FKSE felkészülését.

Felkészülési mérkőzésen:

Levendula Hotel FKSE Algyő – Spartak Vojput 26-41 (15-21)
Algyő, 60 néző. Vetette: Paska, Vastag.
Algyő: Kiss O. – Teimel, Laluska 4, Vadkerti 1/1, Gazsó 2, Simon 4, Kardos 2. Csere: Deák, Farkas (kapusok) Béleczki, Szepes, Ambrus 3 /1, Raffai 2, Kocsis 3, Valaczkai 4, Varga, Magyar 1, Molnár, Miksi, Pál Á. Vezetőedző: Dankó Ervin.
Kiállítás: 2 perc, ill. 12 perc.
Hétméteres: 5/3, ill. 2/2.

Dankó Ervin: “Hasznos mérkőzés volt. Láthattuk a különbséget a szerb élvonal és a magyar második liga között. Mindenki játszhatott, és így mindenki felmérhette, hogy jelenleg hol tart, tartunk. Szombaton ennél több kell!”

A vendégek sikerét hozta a férfi kézilabda NB I/B Keleti csoport listavezetőjének és a szerb élvonal tavalyi ezüstérmesének összecsapása. KLIKK: http://szegedma.hu/?p=591693

Szerző: Szegedma Hírportál2015. november 25.

Előző sztori

Hódmezővásárhelyen és Csongrádon keletkezett tűz kedden

Következő sztori

Női futball: nem sikerült szépre a szezonzárás a SZAK-nál + FOTÓK