Sport

Kézilabda: a második félidőben döntött MOL-Pick Szeged + FOTÓK

Kézilabda: a második félidőben döntött MOL-Pick Szeged + FOTÓK

2015. november 21., szombat
Kézilabda: a második félidőben döntött MOL-Pick Szeged + FOTÓK
pick_gyongyos37_gs

Két Bajnokok Ligája fellépést követően a honi pontvadászatban lépett pályára a MOL-Pick Szeged: Zubai Szabolcsék a sereghajtó Gyöngyös ellen a második játékrészben döntötték el a találkozót.

A tabellán utolsó Gyöngyös ellen játszott kisebb szünet után újra magyar bajnokit a MOL-Pick Szeged: Juan Carlos Pastor ezúttal is több játékosát pihentette (Balogh Zsolt, Jonas Källman), valamint a sérült Vladimir Vranjes és Thiagus Petrus kimaradt, míg a keret eddig kevesebbet játszó tagjainak bizalmat szavazott a spanyol mester. Nehezen indult be a szegediek gépezete: a Gyöngyös nem ijedt meg, és Bali vezérletével jól tartotta magát a vendég együttes, amelynek lendülete egészen a szünetig kitartott, és döntetlennel vonultak a csapatok az öltözőbe. A második játékrészben azonban már bemelegedett a Pick: Bombac ezúttal is megbízhatóan dobta be a heteseket, miképp a kisebb sérüléséből visszatért Ancsin is jól lőtt távolról, Mindegía pedig jól mozgatta a csapatot, így egyre nőtt a különbség a szegediek javára - a véghajrát is a Pastor-tanítványok jobban, ennek köszönhetően pedig végül sima, 9 gólos sikert arattak a Gyöngyös felett. A MOL-Pick Szeged legközelebb szerdán 18 órától a PLER vendégeként lép pályára.

Férfi kézilabda NB I., 15. forduló

MOL-Pick Szeged-B. Braun Gyöngyös 33-24 (13-13)

Szeged, újszegedi sportcsarnok, 600 néző. Vezette: Babicz Gábor, Haskó Tamás.

MOL-Pick Szeged:

Wyszomirski - Prodanovic, ANCSIN 6, MINDEGÍA 6, HEGEDÜS 5, Ilyés 1, Curuvija 3. Csere: Bombac 5/5, Blazevic, Robledo 2, Parrondo 3, Zubai 2, Velky, Fekete.

Vezetőedző:

Juan Carlos Pastor.

Gyöngyös:

Tamási - Mészfői, Debreczeni 2, Oliveira 1, Nagy B. 2/1, BALI 9, Kovacsics 1. Csere: Holló, Hudák (kapusok), Koller 2, Rédai 5, Jovetic 1, Nigrinyi 1.

Vezetőedző:

Debre Viktor.

Hétméteres:

5/5 ill. 1/1.

Kiállítás:

4 perc ill. 10 perc.

A szünet után őrölte fel a Gyöngyöst a MOL-Pick Szeged a szombat esti bajnokin.KLIKK: http://szegedma.hu/?p=590938

Szerző: Szegedma Hírportál2015. november 21.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.