Gazdaság

Jövő péntekig lehet jelentkezni a hulladékcsökkentési hétre

Jövő péntekig lehet jelentkezni a hulladékcsökkentési hétre

2015. november 6., péntek
Jövő péntekig lehet jelentkezni a hulladékcsökkentési hétre

Egy héttel, jövő péntek 12 óráig meghosszabbította az Európai Hulladékcsökkentési Héten való részvételre a jelentkezési határidőt az OKTF Nemzeti Hulladékgazdálkodási Igazgatóság - közölte a szervezet pénteken az MTI-vel.

Az Európai Hulladékcsökkentési Hét az idén már ötödik alkalommal valósul meg Magyarországon. A kezdeményezést az Európai Parlament is támogatja, vállalva a rendezvény védnökségét. Az idei hét központi témája, a "Hozz ki többet kevesebből!" gondolat, amelynek lényege, hogy minél kevesebb erőforrás felhasználásával érjük el ugyanazt az eredményt. Tavaly 150 akcióötletet valósítottak meg önkéntesek Magyarországon. Az idén több mint kétszer ennyi, összesen 373 hulladékcsökkentő, szemléletformáló akció valósulhat meg a kampány keretében, amely november 21-től 29-ig tart.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.