Bulvár

Befejezte a nyomozást a rendőrség a Szent Rókus templomban őrjöngő férfi ellen

Befejezte a nyomozást a rendőrség a Szent Rókus templomban őrjöngő férfi ellen

2015. november 25., szerda
Befejezte a nyomozást a rendőrség a Szent Rókus templomban őrjöngő férfi ellen
jezus_szobor_rokusi_templom_police

Befejeződött a nyomozás a templomban őrjöngő szegedi férfi ellen. A Szegedi Rendőrkapitányság garázdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatott ellene eljárást.

A Szent Rókus templomból május 16-án 9 óra 55 perckor hívták a rendőrség segélyhívószámát. A nyomozás adatai szerint a 27 éves

K. Tibor

mezítláb és rövidnadrágban rohant be a templomba, majd egy előadást megszakítva ordibálni kezdett. Az ott lévők próbálták megnyugtatni, de mivel nem boldogultak vele, elhagyták a templomot és rendőrt hívtak. A szegedi járőrök az oltár mögött találták meg a férfit, aki egy Jézus szobrot is megrongált. Az oltár előtt lefektetett vörös szőnyeget felgyűrte, azt és egy keresztet magához szorítva kiabált a rendőrökkel. A járőrök csak testi kényszer alkalmazásával tudták megfékezni és megbilincselni. Zavart állapota miatt mentőt hívtak hozzá, akik rendőri kísérettel vitték kórházba. A férfi a nyomozás során tettét elismerte és megbánta. A bűncselekmény elkövetését azzal magyarázta, hogy kábítószer hatása alatt állt. A rendőrség a K. Tibor ellen indult eljárás során keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség részére továbbította.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.