Sport

Asztalitenisz: szabadidős versenyt rendeznek Szegeden

Asztalitenisz: szabadidős versenyt rendeznek Szegeden

2015. november 3., kedd
Asztalitenisz: szabadidős versenyt rendeznek Szegeden
asztalitenisz_pingpong

A Csongrád Megyei Szabadidősport Szövetség és az Asztalitenisz Sport Klub Szeged sportegyesület ismét nem versenyszerűen asztaliteniszező, szabadidős sportolók számára kiírt asztalitenisz versenyt rendez.

A szabadidős versenyen azok az amatőrök vehetnek részt, akik nem szerepelnek megyei II. osztályú csapatbajnokságnál magasabb osztályban játszó csapatban, vagy soha nem voltak ebben a sportágban igazolt versenyzők, azaz, a Magyar Országos Asztalitenisz Szövetség (MOATSZ) nyilvántartásában, mint igazolt versenyzők nem szerepelnek. A tornát november 8-án, vasárnap rendezik a Budapesti körúti ATSK Asztalitenisz Teremben. A férfi egyes selejtezők 9, a női egyes selejtezők 11 órától kezdődnek. Nevezni a helyszínen lehet fél órával a kezdés előtt fejenkénti 1000 forint nevezési díj ellenében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.