Közélet

Szegedi kereszténydemokraták főhajtása Aradon + FOTÓK

Szegedi kereszténydemokraták főhajtása Aradon + FOTÓK

2015. október 6., kedd
Szegedi kereszténydemokraták főhajtása Aradon + FOTÓK
05

Az aradi Szabadság-szobornál emlékeztek az 1848/49-es forradalom és szabadságharc mártírjaira nemzeti gyásznapunk előestéjén a szegedi KDNP vezetői.

Az aradi Szabadság-szobornál (az egykori Tűzoltó téren, ma: Román-Magyar Megbékélés Parkja) emlékezett október 5-én este az 1848/49-es forradalom és szabadságharc vértanúira

Haág Zalán

, a KDNP szegedi elnöke, közgyűlési frakcióvezető és

Varga Róbert

elnökségi tag. „Fontosnak érezzük, hogy a szokásos szegedi megemlékezés mellett időről időre fejet hajtsunk a Magyar Golgotán is az aradi tizenhármak és valamennyi, a nemzet szabadságáért harcoló, kivégzett hős emléke előtt. Példájuk arra int bennünket, hogy válságos időkben se feledjük: a magyarok függetlenségének, döntési szabadságának és önrendelkezéshez való jogának elvitatása 1849-ben, 2015-ben és a jövőben sem lehetséges” – fogalmazott a kereszténydemokrata önkormányzati képviselő a SZEGEDma-nak.

Az aradi Szabadság-szobornál emlékeztek az 1848/49-es forradalom és szabadságharc mártírjaira a szegedi KDNP vezetői.KLIKK: http://szegedma.hu/?p=577537

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. október 6.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.