Szegedi kereszténydemokraták főhajtása Aradon + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

05

Az aradi Szabadság-szobornál emlékeztek az 1848/49-es forradalom és szabadságharc mártírjaira nemzeti gyásznapunk előestéjén a szegedi KDNP vezetői.

Az aradi Szabadság-szobornál (az egykori Tűzoltó téren, ma: Román-Magyar Megbékélés Parkja) emlékezett október 5-én este az 1848/49-es forradalom és szabadságharc vértanúira Haág Zalán, a KDNP szegedi elnöke, közgyűlési frakcióvezető és Varga Róbert elnökségi tag.

„Fontosnak érezzük, hogy a szokásos szegedi megemlékezés mellett időről időre fejet hajtsunk a Magyar Golgotán is az aradi tizenhármak és valamennyi, a nemzet szabadságáért harcoló, kivégzett hős emléke előtt. Példájuk arra int bennünket, hogy válságos időkben se feledjük: a magyarok függetlenségének, döntési szabadságának és önrendelkezéshez való jogának elvitatása 1849-ben, 2015-ben és a jövőben sem lehetséges” – fogalmazott a kereszténydemokrata önkormányzati képviselő a SZEGEDma-nak.

no images were found

Az aradi Szabadság-szobornál emlékeztek az 1848/49-es forradalom és szabadságharc mártírjaira a szegedi KDNP vezetői.KLIKK: http://szegedma.hu/?p=577537

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. október 6.

Default thumbnail
Előző sztori

Kosárlabda: kecskeméti csörte előtt a Szedeák

Default thumbnail
Következő sztori

Több kilogrammnyi amfetamint foglaltak le a rendőrök Röszkénél

Legutóbbi hasonló cikkek