Bulvár

Robbanás történt egy szegedi autógáz-töltőállomáson - a rendőrség nyomoz

Robbanás történt egy szegedi autógáz-töltőállomáson - a rendőrség nyomoz

2015. október 17., szombat
Robbanás történt egy szegedi autógáz-töltőállomáson - a rendőrség nyomoz

Felrobbant az egyik kútfej egy jármű feltöltése közben egy szegedi autógáz-töltőállomáson pénteken késő este, a balesetben három ember megsérült - közölte Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) az MTI-vel.

A közlemény szerint a robbanásban egy ember súlyos, kettő könnyű sérüléseket szenvedett. A műszaki mentéshez a szegedi hivatásos tűzoltókat, a katasztrófavédelmi mobil labort és a műveleti szolgálatot is riasztották, a Vásárhelyi Pál utat teljes szélességében lezárták. Az OKF közleménye szerint a tűzoltók a gázszivárgást megszüntették, így a környéken nem lesz szükség lakosságvédelmi intézkedésre.

A rendőrség is vizsgálja a szegedi gáztöltő állomáson bekövetkezett robbanás körülményeit

Szegeden, a Vásárhelyi Pál utcában október 16-án 21 óra 50 perckor egy gáztöltő állomáson bekövetkezett gázrobbanás körülményeinek tisztázása érdekében a Szegedi Rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétségének gyanúja miatt nyomozást rendelt el.

Nyomozás indult a szegedi autógáz-töltőállomáson történt robbanás miatt.KLIKK: http://szegedma.hu/?p=580918

Szerző: Szegedma Hírportál2015. október 17.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.