/

Rendőrök helyezték biztonságba az elhanyagolt kislányt

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Éjszaka, ittasan dühöngött a szegedi buszpályaudvaron egy férfi, aki két és fél éves kislányát is magával vitte. A gyermeket a rendőrök nevelőszülőnél helyezték el.

A Szegedi Rendőrkapitányság járőreit október 12-én 23 óra körül a Mars térre. A bejelentés szerint egy ittas férfi a buszok közt tántorgott, sokakba belekötött, konfliktusba keveredett a pályaudvar egyik biztonsági őrével is. A bejelentő egy kislányról is beszámolt, aki mindehova követte az apját.

A férfi a helyszínre érkező rendőröket is szidalmazta, és megpróbálta kivonni magát az intézkedés alól, ezért előállították. A rendőrök a koszos ruhában lévő, elhanyagolt kislányt betakarták, majd rendőrautóval azonnal a kapitányságra vitték, ahol enni és inni kapott.

A férfi elmondta, hogy lányát egyedül neveli. A rendőrök sem találtak olyan hozzátartozót, akinél a gyermeket biztonságba tudhatták volna, ezért még az éjszaka folyamán intézkedtek nevelőszülőnél történő elhelyezéséről.

Az 53 éves férfit garázdaság vétsége és kiskorú veszélyeztetése bűntette elkövetésének gyanúja miatt feljelentették a rendőrök.

Előző sztori

Szegedtől kap pingvineket a belgrádi állatkert

Következő sztori

Betörőt fogtak el a szegedi rendőrök