/

Őrizetben a szegedi dohánybolti betörő páros

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

trafikrablo_policeA rendőrség őrizetbe vette azt a két szegedi férfit, akik megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy több dohányboltba törtek be október eleje óta Csongrád megyében.

A nyomozás adatai szerint K. László és K. Richárd október 9-én Szegeden, a Petőfi Sándor sugárút egyik dohányboltjába tört be, onnan készpénzt, valamint cigarettát vittek el. Néhány nap múlva Forráskúton egy büfé következett, majd újra egy trafik Zsombón. Három nappal később ismét dohányboltba törtek be, már Szatymazon. Ide a szegedi V. Tibor is velük tartott. Október 19-én visszatértek a szegedi, Petőfi Sándor sugárúti dohányboltba. A betörésekkel okozott kár meghaladja a 830 ezer forintot.

A Szegedi Rendőrkapitányság belvárosi rendőrőrsének körzeti megbízottai október 19-én vették őrizetbe a két férfit, és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat. Ellenük kisebb értékre, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntettének és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Előző sztori

Márton-napon vacsoravonaton

Default thumbnail
Következő sztori

Forgalmi és menetrendi változások az ünnepek alatt a szegedi tömegközlekedésben

Legutóbbi hasonló cikkek