Bulvár

Őrizetben a szegedi dohánybolti betörő páros

Őrizetben a szegedi dohánybolti betörő páros

2015. október 20., kedd
Őrizetben a szegedi dohánybolti betörő páros
trafikrablo_police

A rendőrség őrizetbe vette azt a két szegedi férfit, akik megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy több dohányboltba törtek be október eleje óta Csongrád megyében.

A nyomozás adatai szerint

K. László

és

K. Richárd

október 9-én Szegeden, a Petőfi Sándor sugárút egyik dohányboltjába tört be, onnan készpénzt, valamint cigarettát vittek el. Néhány nap múlva Forráskúton egy büfé következett, majd újra egy trafik Zsombón. Három nappal később ismét dohányboltba törtek be, már Szatymazon. Ide a szegedi

V. Tibor

is velük tartott. Október 19-én visszatértek a szegedi, Petőfi Sándor sugárúti dohányboltba. A betörésekkel okozott kár meghaladja a 830 ezer forintot. A Szegedi Rendőrkapitányság belvárosi rendőrőrsének körzeti megbízottai október 19-én vették őrizetbe a két férfit, és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat. Ellenük kisebb értékre, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntettének és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.