Bulvár

Norvégia egyik legkeresettebb bűnözője akadt horogra Röszkén + VIDEÓ

Norvégia egyik legkeresettebb bűnözője akadt horogra Röszkén + VIDEÓ

2015. október 14., szerda
Norvégia egyik legkeresettebb bűnözője akadt horogra Röszkén + VIDEÓ
korozott_bunozo_roszke_police

A német és a norvég hatóságok által emberölések miatt keresett bűnözőket fogtak el a magyar rendőrök a röszkei és a csanádpalotai schengeni határon.

A Csanádpalota Autópálya-határátkelőhelyen október 5-én 17 óra körül jelentkezett kilépésre egy osztrák honosságú autóval két osztrák és egy török állampolgár. A Schengeni Információs Rendszer azt jelezte, hogy a járműben utasként tartózkodó 30 éves török férfi ellen a német hatóságok a felesége sérelmére elkövetett emberölés miatt európai elfogatóparancsot bocsátottak ki október 2-án. A schengeni határon szolgálatot teljesítő magyar rendőrök a férfit elfogták és őrizetbe vették. A Fővárosi Törvényszék október 6-án elrendelte átadási letartóztatását. http://www.youtube.com/watch?v=3QbSrKevBTU A norvég rendőrség bocsátott ki európai elfogatóparancsot egy koszovói állampolgár ellen még 2005-ben emberölés és más bűncselekmények miatt. A 46 éves férfi október 13-án 13 óra 30 perckor jelentkezett belépésre az országba a Röszke Autópálya-határátkelőhelyen egy taxi utasaként. A schengeni külső határon szolgálatot teljesítő útlevélkezelőnek a férfi egy szerb útlevelet adott át ellenőrzésre. A Schengeni Információs Rendszer jelezte, hogy bár az más nevére volt kiállítva, de a férfi ellen európai elfogatóparancs van érvényben. A norvég hatóságok tájékoztatása szerint a 46 éves koszovói állampolgár a skandináv ország egyik legkeresettebb bűnözője. http://www.youtube.com/watch?v=AYhrjkw5ozQ A magyar rendőrök a férfit elfogták és őrizetbe vették. Átadási letartóztatásáról a Fővárosi Törvényszék dönt.

Norvégia egyik legkeresettebb bűnözőjét fogták el a röszkei határátkelőn magyar rendőrök - KLIKK: http://szegedma.hu/?p=580020

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. október 13.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.