Sport

MOL-Pick Szeged: mezárverés Lázár Bence gyógyulására

MOL-Pick Szeged: mezárverés Lázár Bence gyógyulására

2015. október 7., szerda
MOL-Pick Szeged: mezárverés Lázár Bence gyógyulására
9526bde8b2e793d52f4136981df6eb13_f2252

A MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata minden Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt mezt cserél az aktuális ellenfelével. Az értékes relikviákat jótékonysági célra használja fel a klub. Hétfő este a Sport TV stúdiójában a lengyel Kielce által aláírt mezt licitre ajánlotta fel a csapat, a befolyt összeget pedig a beteg Lázár Bence gyógyulására szánják - adta hírül a pickhandball.hu.

A

cikk szerint

a Pick Kézilabda Zrt. igazgatóság elnöke,

Szűcs Ernő Péter

kezdeményezésére minden BL-meccs előtt mezt cserélnek az ellenfelükkel a szegediek. A MOL-Pick Szeged eddig is sok nemes ügy mellé állt, így ezeket az értékes relikviákat is karitatív célra szeretné felhasználni. Eddig a lengyel Kielcével, a macedón Vardarral és a spanyol Barcelonával cserétek szerelést. A közelmúltban látott napvilágot, hogy az egykori labdarúgó, a Sport tévé szakkommentátora,

Lázár Bence

beteg. A Barcelona meccs előtt a szurkolók is üzentek neki, biztatva, hogy gyógyuljon meg. Hétfő este a Sport TV vendége volt a csapat szélsője,

Roberto Parrondo

, aki nem érkezett üres kézzel: a lengyel Kielce csapatának aláírt mezével ült be a stúdióba. A műsorvezető

Petur András

jelentette be, hogy a mezt licitre bocsátják, a befolyt összeget pedig Lázár Bence gyógyítására ajánlják fel. A licitálás immár megkezdődött! A felajánlásokat a pickinfo@pickhandball.hu e-mail-címre várják. Kérik, az üzenetben szerepeljen az összeg, a felajánló neve és elérhetősége. A licit október 14-én (szerda), 20 óráig tart.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.