Sport

Labdarúgás: szombaton ünnepli 90. születésnapját a dorozsmai futball

Labdarúgás: szombaton ünnepli 90. születésnapját a dorozsmai futball

2015. október 22., csütörtök
Labdarúgás: szombaton ünnepli 90. születésnapját a dorozsmai futball
dorozsma_mako2_mj 281

A kilencedik ikszet tölti a kiskundorozsmai labdarúgás, október 24-én egy egész napos futballal és kitüntetésekkel ünneplik meg ezt a Kiskundorozsma ESK-nál.

Mint azt portálunknak

Mihálffy Béla

önkormányzati képviselő elmondta, igyekeznek méltóan megünnepelni a nagy múltú kiskundorozsmai egyesület kilencvenedik születésnapját. Szombaton, október 24-én a Kiskundorozsma ESK csapatainak bajnokijai köré szervezték az eseményt, amit egy, kiskundorozsmaiakból álló öregfiúk meccs is színesít. A felnőttek találkozója után neves volt labdarúgókat, szakvezetőket díjaznak majd a Dorozsma Labdarúgásáért kitüntetéssel. A szervezők szeretettel várnak minden labdarúgást szerető dorozsmait, legyen az szurkoló, vagy régi játékos.

A 90 éves Kiskundorozsma ESK ünnepi programja

10.00 Kiskundorozsmai Bombázók-Újszentiván (női U17) 12.00 Kiskundorozsmai ESK-KSE Balástya (ifjúsági mérkőzés) 14.30 Kiskundorozsmai ESK-KSE Balástya (felnőtt) 16.30 A Dorozsma Labdarúgásáért díj átadása A rendezvényre a belépés ingyenes!

Születésnapját ünnepli a hétvégén a kiskundorozsmai labdarúgás - immár a kilencvenediket! KLIKK: http://szegedma.hu/?p=582484

Szerző: Szegedma Hírportál2015. október 21.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.