Írjon nekünk
Nemzeti Konzultáció

Sport

Labdarúgás: felemás emlékeket őriz a Bölcskéről Forró Attila

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

szeol-szekszard04kf

Tovább nyújtaná jó formáját a SZEOL SC a hétvégén, amikor a tabella alsó régiójában található Bölcskét fogadja Tóth Ákos együttese. A szegediek tavaly fájó két pontot vesztettek el hétvégi ellenfelükkel szemben, Forró Attilát kérdeztük a meccs előtt.

Tavaly fontos két pontot hullajtott a Bölcske ellen hazai pályán a SZEOL SC: bár a találkozó hajrájában megszerezte a vezetést a szegedi együttes, mégsem szerzett három pontot, miután ellenfele az utolsó utáni pillanatban ki tudott egyenlíteni. Most is fontos pontokat szerezhet a SZEOL, amely immáron öt hete veretlen, és folytatná sorozatát. Forró Attila tavaly első gólját szerezte a SZEOL színeiben a Bölcske elleni meccsen, így számára különösen is érdekes volt a tavaly áprilisi meccs. „Nagyon-nagy öröm volt, mikor megszereztem az első gólomat, egy új csapatban nagyon sokat számít az első találat, én pedig nem is rúgok sok gólt, bajnokságonként csak egyet-kettőt. Az volt az első és az utolsó, de remélem, hogy ez hétvégén változik. A beívelt labda utáni figurában Dlusztus András visszafejelte nekem a labdát, én pedig öt méterről bepofoztam a labdát „Bár az első gólom volt, de az utolsó pillanatokban egyenlített az ellenfél, ami rosszul esett. Örültem, hogy betaláltam, de sajnos van benne egy kis negatívum. Remélem, most visszavágunk, mert szükségünk lenne a győzelemre” – emlékezett vissza, és tekintett a szombati meccsre Forró Attila.

szeol_sc_pecs35_gs

A SZEOL öt hete nem szenvedett vereséget: legutóbb szeptember 19-én az ESMTK ellen kapituláltak Puskás Csabáék, az azóta eltelt öt meccsen négy győzelem és egy döntetlen a szegediek mérlege, ennek köszönhetően pedig a tabella második helyére lépett fel a gárda. „A Komló ellen sem volt rossz ez a döntetlen, sőt, szerintem elfogadható eredmény, de most mindenféleképpen nyernünk kell, hogy ott maradjunk a második helyen, és esetleg növelni tudjuk az előnyünket” – mondta el portálunknak a SZEOL középpályása.

Forró Attila úgy véli, reális, hogy pozíciójukat meg tudják tartani a téli szünetig, hogy ezáltal jó helyzetből várhassák a tavaszi folytatást, ami abból a szempontból nem lesz könnyű, hogy kilenc idegenbeli meccs vár majd a csapatra. „Az őszi szezon után lesz egy kis pihenőnk, majd egy alapozás, de arra törekszünk, hogy ott maradjunk a második helyen. Ebben a bajnokságban nincsenek könnyű ellenfelek, bármikor bárki nyerhet bárki ellen, de szerintem reális, hogy sikerüljön megtartanunk ezt a második helyet” – fogalmazott a gárda elérhető céljairól Forró Attila.

A 20 éves játékos tavaly tért vissza a csapathoz, és úgy fogalmazott, nagyon jól érzi magát a SZEOL-nál, amit könnyített, hogy sok embert ismert már akkor is, amikor váltott. „Mostanra össze is szoktunk a kezdeti nehézségek után, az edzőkkel is nagyon jól kijövök, most úgy érzem, nagyon együttvagyunk, jól érzem magam itt” – tette hozzá Forró Attila.

Középpályása szerint megtarthatja a SZEOL második pozícióját a tabellán a téli szünetig – KLIKK: http://szegedma.hu/?p=584389

Szerző: Szegedma Hírportál2015. október 29.

Tovább olvasom

Sport

Három győzelmet vár az alsóházban Szabó Zoltán

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

A Tatabánya, a Debrecen és a KSI lesz az ellenfél.

Tovább olvasom

Hírzóna

Amerikai centert igazolt a Szedeák

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

A 23 éves, 208 cm magas James Dickey az amerikai egyetemi bajnokságban szereplő UNC Greensborótól érkezik Szrecsko Szekulovics együtteséhez.

Tovább olvasom

Sport

Vereséggel kezdett az SZVSE az NB III-ban

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

A Hódmezővásárhely nyerte megyei rangadót.

Tovább olvasom

Aktuál