Sport

Kézilabda: a Kecskemétet fogadja az Algyő szombaton

Kézilabda: a Kecskemétet fogadja az Algyő szombaton

2015. október 8., csütörtök
Kézilabda: a Kecskemétet fogadja az Algyő szombaton
fkse_algyo_mizse

Az ötödik fordulóval folytatódik az NB I/B-s férfi kézilabda bajnokság Keleti csoportja: a Levendula Hotel FKSE Algyő a Kecskemét ellen lép pályára szombaton.

Az eddigi négy meccsén veretlen maradt a Levendula Hotel FKSE Algyő, amely három győzelem mellett egy döntetlent játszott az idei szezon során, Dankó Ervin tanítványai a Ferencváros ellen 24-24-re végeztek. Szombaton az algyői Fehér Ignác Általános Iskola csarnokában a Kecskemétet fogadják - a két csapat között csupán két pont a különbség, így az Algyő egy győzelemmel leszakíthatná riválisát a fordulót követően. A KTE eddig felemásan teljesített idegenben: Orosházán a nyitófordulóban nyert (31-25), míg Nyíregyházán kikapott, (28-24) az algyőiek hazai környezetben a már említett Fradi elleni döntetlen mellett a Törökszentmiklósi Székácsot verték 9 góllal. (31-22) A találkozó október 10-én, szombaton 16 órakor kezdődik, míg ezt követően 18 órakor a juniorok csapnak össze.

fkseposter1010

Izgalmas derbire van kilátás az FKSE Algyő és a Kecskemét szombati összecsapásán - KLIKK: http://szegedma.hu/?p=578265

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. október 8.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.